reklama
amalfi
Fanka BB :)
wikulaa zaciskam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na pewno sie uda!!!!Ja też dzisiaj mam optymistyczny dzionek
rano miałam robioną inseminację i naprawdę wierze, że się uda))
Buziaki dla wszystkich!!
macku,andzia dzieki za &&&&&&
Ostatnia edycja:
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& KochanaJa też dzisiaj mam optymistyczny dzionek
rano miałam robioną inseminację i naprawdę wierze, że się uda))
Buziaki dla wszystkich!!

hej dziewczyny, mam takie nerwy że z wrażenie nie jestem w stanie zjeść płatków, szoooooooooooooook, mam mam mam mam mam mam dwie kreski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie do uwierzenia!!!!!!! Jestem w taki szoku że masakra!!!!!!!!!! Miłego dnia, idę do pracy pa kochane
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MYŚA- gratuuuuluuuuje!!!!!!
ale sie ciesze-super!!!
:-):-):-):-):-)
wysylaj ~~~~~~~~~~~~~~~~~potrzebującym;-)
ale sie ciesze-super!!!

wysylaj ~~~~~~~~~~~~~~~~~potrzebującym;-)

clodi
Fanka BB :)
Myśa wielkie gratulacja, jestem prze szczęśliwa :-):-):-). Teraz bądź ostrożna i dbaj o siebie. Ale niespodzianka no popłakałam się. Wysyłaj fluidki .
Jutro idę do gin na podglądanko, trzymajcie &&&&&&&&&&& za dorodne pęcherzyki i za wyniki armi, bo jutro odbieramy
Jutro idę do gin na podglądanko, trzymajcie &&&&&&&&&&& za dorodne pęcherzyki i za wyniki armi, bo jutro odbieramy
Ostatnia edycja:
Normalnie czułam, że Ty jesteś w ciąży:-)hej dziewczyny, mam takie nerwy że z wrażenie nie jestem w stanie zjeść płatków, szoooooooooooooook, mam mam mam mam mam mam dwie kreski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie do uwierzenia!!!!!!! Jestem w taki szoku że masakra!!!!!!!!!! Miłego dnia, idę do pracy pa kochane
WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
.
Trzymam &&&&&&&&&&. Ja też jutro odbieram wyniki Mężusia

reklama
Kurcze tak zaczelas tego posta, ze mysalam, ze @ przylazla, a tu prosze!hej dziewczyny, mam takie nerwy że z wrażenie nie jestem w stanie zjeść płatków, szoooooooooooooook, mam mam mam mam mam mam dwie kreski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie do uwierzenia!!!!!!! Jestem w taki szoku że masakra!!!!!!!!!! Miłego dnia, idę do pracy pa kochane
Wielkie gratki!!!:-)

A dziewczyny powiedzcie mi, czy @ moze przyjsc w czasie brania luteiny?
Ostatnia edycja:
Podziel się: