reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
czesc kobietki-do mnie nad ranem przyszla @....
mama - ale nie poddajesz się??? mam tylko nadzieje, że sobie odpuścisz, wyluzujesz i wtedy wszystko się ułoży tak jak powinno!
Wiem, wiem, łatwo powiedzieć, ale myślę, że to jest dobre, ja przynajmniej próbuję wrzucić a luz...
Wiem, wiem, łatwo powiedzieć, ale myślę, że to jest dobre, ja przynajmniej próbuję wrzucić a luz...
iza.malami
Fanka BB :)
gwiazdeczka u mnie działa bez problemu, nic na ''łączach'' chyba nie robią, bo u mnie wszystko jest ok, nie wiem czemu tak sie robi. A zarejestrowałas sie od poczatku do konca?? wiesz ja na poczatku też maiłam problem ale jakos ogarnełam, miałam problem z hasłem wysłałam o przypomnienie i przyszło mi takie dziwne, ale zapamietałam je i teraz nie mam problemu. Zobacz jeszcze raz na prawde fajny program
den83
mama współczuję
na pewno dacie radę skoro już prawie wyszło i się udało, może jajeczko nie było gotowe..
ja cały czas leciutenko plamie na różowo, temp jeszcze nie skoczyła, ale jestem dobrej myśli... a za pare dni lutka i zobaczymy.
na pewno dacie radę skoro już prawie wyszło i się udało, może jajeczko nie było gotowe..
ja cały czas leciutenko plamie na różowo, temp jeszcze nie skoczyła, ale jestem dobrej myśli... a za pare dni lutka i zobaczymy.
:-(czesc kobietki-do mnie nad ranem przyszla @....
Mozna sobie zmienic haslo. Trzeba wejsc w ustawienia profilu, czy cos w tym rodzajugwiazdeczka u mnie działa bez problemu, nic na ''łączach'' chyba nie robią, bo u mnie wszystko jest ok, nie wiem czemu tak sie robi. A zarejestrowałas sie od poczatku do konca?? wiesz ja na poczatku też maiłam problem ale jakos ogarnełam, miałam problem z hasłem wysłałam o przypomnienie i przyszło mi takie dziwne, ale zapamietałam je i teraz nie mam problemu. Zobacz jeszcze raz na prawde fajny program![]()

Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
iza, macku, ogarne to jutro, bo dzis bylismy na spacerku i padnietam ;-)
Mama :-(
Mama :-(
amalfi
czesc kobietki-do mnie nad ranem przyszla @....
mama przytulam, rozumiem, u mnie sie juz konczy @, wiec wiem co czujesz, tzn chyba wiem, bo ja nie robilam testu i nie oszukal mnie zaden na druga kreseczke....
Ale nie poddamy sie ,no nie?????????????????????????
reklama
clodi
jejku mama strasznie mi przykro, no jak to możliwe jak testy pozytywne były, nie rozumiem
a ja robiłam dzisiaj test i jedna krecha
, i po zrobieniu testu zaczęły skrzepy ze mnie schodzić a w południe @ się rozkręciła na całego :-(. To po co te wszystkie objawy, dlaczego tak jest, byłam już pewna że to dzidzia. Ale na razie rezygnuje z clo na jakieś 3 miesiące, poczekam aż M posili witaminkami swoje żołnierzyki.
a ja robiłam dzisiaj test i jedna krecha

Podziel się: