reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
LOPOP- dzieki kochana,na Staraczkach 2011 Monisia wstawila moj dzisiejsy test-szalu nie ma ,ale cos tam widać...na żywo oczywiscie jest wyrazniejszy:)
kochana podejrzę:)

widać są piękne
mama pozytywnie zazdroszczę i cieszę się razem z Tobą:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
wszystko wskazuje że synek??:)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:) mama05 bardzo się cieszę, to pewnie fasolka:-)
A ja jestem w szoku po wizycie u gina. Dzisiaj 26 dc. Byłam w 13 dc i robiłam podglądanko i wyszło, że nie ma pęcherzyków. Załamałam się i zmieniłam lekarza. Dziś byłam u nowej gin. I zrobiła mi od razu USG i wiecie co??????????????????? Jest pęcherzyk!!!!!!!!!! 19 mm. A to jest 26 dc, podkreślam:tak: Jutro mam znów przyjść i zobaczymy czy rośnie i ewentualnie zastrzyk dostanę z Pregnylu:tak: Znowu WIELKIE NADZIEJE:-)

justkaa a do kogo chodzisz??? Jak moge spytac???? Mozesz odpowiedziec na pryw wiadom. Ja na Zaborze. Tam jest tylko jedna. Ale rok u niej nie bylam, dopiero na wiosne pojde

dzień dobry kobietki
mama tak ci zazdroszczę ze sobie tego nie wyobrażasz:) lesz dużo żeby dzidzia miała spokój i na pewno wszystko będzie ok:)
ja dziś ostatni dziś lutkę biorę i czekam na @... choć wszystkie objawy mi przeszły... pewnie weźmie mnie z zaskoczenia...

kochana podejrzę:)

widać są piękne
mama pozytywnie zazdroszczę i cieszę się razem z Tobą:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
wszystko wskazuje że synek??:)
LOPOP- dziekuje :)))też mi po glowie Marcelek chodzi:))albo Filipek albo Lukasz...zobaczymy czy ciąża sie potwierdzi:)

BAFINKA- wiem kochana i rozumiem Cie..doczekasz sie kochana i Ty:)

SPICE- dziekuje i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bardzo mocno ,zeby pecholek pekl i zeby to byl Twoj cykl!!

DEN- przyklo mi......

u nas tak zasypalo ,ze dzieci zostaly w domu-zaspy ,ze wyjechac nie mozna..
zrobilam kolejny test i Zuza od razu powiedziala,ze widzi 2 kreski-wierze Jej :))

reklama
Mama - skoro Zuza widzi, to nie jest to żadna fikcją:)) SUPER!

Den - a który dzien cyklu masz???

Bafinka - czasami taki brak objawów też jest dobry:)) a na kiedy spodziewasz się @????

Do góry