reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
wikula @ powinna sie pojawić do soboty..
mama ja też chce Marcelka:) jakby był chlopiec a jak dziewczynka to Amelia:) i wolala bym dziewczynkę mąż za to chłopca... choć po takich starankach jak się w końcu kiedyś uda to będę się modlić byle zdrowe było...

reklama
LOPOP- dziekuje :)))też mi po glowie Marcelek chodzi:))albo Filipek albo Lukasz...zobaczymy czy ciąża sie potwierdzi:)

BAFINKA- wiem kochana i rozumiem Cie..doczekasz sie kochana i Ty:)

SPICE- dziekuje i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bardzo mocno ,zeby pecholek pekl i zeby to byl Twoj cykl!!

DEN- przyklo mi......

u nas tak zasypalo ,ze dzieci zostaly w domu-zaspy ,ze wyjechac nie mozna..
zrobilam kolejny test i Zuza od razu powiedziala,ze widzi 2 kreski-wierze Jej :))
imiona piękne

dziewczyny aby było w ogóle jakiekolwiek dziecko nie ważne jaka płeć tylko aby było zdrowe:):)

spice cieszę się razem z Tobą i trzymam mocno &&&&&&&&, trzeba mieć zawsze nadzieję bo organizm kobiety to jedna wielka zagadka i nigdy nic nie wiadomo

spice &&&&&&&&&
mama pamietaj: spokój i odpoczynek. nie możecie wszyscy mieć złudzeń- 2 kreski są:)
wikulaa ja mam 22dc i właśnie na ogól w tych okolicach mam owu, ale w tym cyklu kłucie, śluż itp były wcześniej, a teraz mam tony śluzu niepłodnego. nie wiem czy kiedys tak miałam... tylko tempka niska- 36,5 ciągle. i niedobrze mi. niech ten cykl się skonczy bo.... wogóle w tym cyklu same niskie tempki były- tak 36,0 36,3- ale wyrażnego skoku brak. :wściekła/y:
bafinka- dzięki:sorry2:

wikula @ powinna sie pojawić do soboty..
mama ja też chce Marcelka:) jakby był chlopiec a jak dziewczynka to Amelia:) i wolala bym dziewczynkę mąż za to chłopca... choć po takich starankach jak się w końcu kiedyś uda to będę się modlić byle zdrowe było...
Czyli jeszcze tylko dwa dni. Tzrymam kciuki&&&&

spice &&&&&&&&&
mama pamietaj: spokój i odpoczynek. nie możecie wszyscy mieć złudzeń- 2 kreski są:)
wikulaa ja mam 22dc i właśnie na ogól w tych okolicach mam owu, ale w tym cyklu kłucie, śluż itp były wcześniej, a teraz mam tony śluzu niepłodnego. nie wiem czy kiedys tak miałam... tylko tempka niska- 36,5 ciągle. i niedobrze mi. niech ten cykl się skonczy bo.... wogóle w tym cyklu same niskie tempki były- tak 36,0 36,3- ale wyrażnego skoku brak. :wściekła/y:
bafinka- dzięki:sorry2:
Czasami bywa tak, że skok jest dopiero 2-3dni po owulacji...może u Ciebie tak się zdarzy...??

Wróciłam własnie od gina. Pęcherzyk urósł do 24 mm. Dostałam zastrzyk z Pregnylu no i działamy:-) dziękuję za &&&&&&&&& :tak:

spice cieszę się razem z Tobą i trzymam mocno &&&&&&&&, trzeba mieć zawsze nadzieję bo organizm kobiety to jedna wielka zagadka i nigdy nic nie wiadomo
Dokładnie tak clodi:-) Gdyby nie to że poszłam do nowego gina i zrobił mi kontrolne USG to nawet bym nie wiedziała, że będe miała owulkę. Byłam w 13 dc i nic nie było. Dopiero teraz, gdy czekałam na @ okazało się, że dopiero mi pęcherzyk zaczął rosnąć:tak: Czyli pęknie w 28 dc!!! Mega długi cykl;-), oby tym razem się udało:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
DEN- cześć 4831 na tej stronie jest test na Staraczkach na 2011-wstawila Monisia..

ja mialam bialy sluz pod koniec cyklu kilka razy ,ale zadnych dolegliwosci-swedzenia ,pieczenia nie mialam wiec mysle ze tak czasem jest...

witam sie tak w ogole i życze milego dnia-ja po sniadanku,dzieci w przedszkolu.

reklama
Do góry