reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
gwiazdeczka mój gin powiedział że zwykły Vigor wystarczy bo tam są wszystkie witaminki jakie są potrzebne, tak że ja to kupiłam swojemu M

hej dziewczyny, czy jest wsród was taka, która z PCO miesięczkuje regularnie, tylko problemy są z owulacją..? ;/ bo ja kurde @ mam jak w zegarku, co miesiąc super dokładnie, tylko tej owulacji brak !! w poniedziałek jestem umówiona z ginem i jestem strasznie ciekawa czego mogę się spodziewać..

Ja jestem na clo i caly czas narazie mam stala tempke 36.7, raz byla 36.8. To moj 10dc, pojutrze zaczynam starania na maksa!!!!

amalfi - wysoką masz tą temkę... Ja to teraz mam na poziomie 36,3-36,4...U mnie dzisiaj 12dc, wczoraj test owulacyjny jeszcze był negatywny...zobaczymy co będzie dzisiaj....

reklama
ja też nie wierzę...tym bardziej, że w styczniu czeka mnie laparoskopia...
nie bój się laparoskopii ja miałam 2 lata temu i super wsio się goiło no ale miałam wszystko drożne:):)

GWIAZDECZKA- nie,normalnie w aptece kupilam...masz polke z witaminami dla mężczyzn i wybierasz-jeszcze slyszalam ze męzczyzni chwalą sobie Promen...

WIKULA,LOPOP- prosze ,glowa do gory...wiem jak jest ciężko -wiem-mo juz sex uszami wychodzil...a teraz dzialalismy tylko 2 razy w 7 i 9 d.c. w mega plodnym śluzie ,potem mialam siostre na 3 dni z corcią,potem raz dzialiliśmy ,ale mąż byl przemęczony i nie bylo finiszu...wiec dlatego tyyyyle testow zrobilam bo ciezko mi uwierzyc,ze w te wszystkie miesiace mielismy takie maratony a teraz tylko 2 razy i jest efekt-caly czas boje sie cieszyc....rozumiecie mnie prawda...to jest taki paradoks.

choc po dzisiejszym tescie i mega wyraznych krechach czuje ,ze sie udalo!!!tylko teraz do 14 poczekac na usg..

LOPOP- dla Ciebie tez kochana-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
łapię może kiedyś się przydadzą:)
dziękuję kochana:):)

Do góry