reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ja miałam rok temu robione badanie drożności, wyszło że mam niedrożne jajowody, ale nie poszłam na laparoskopię tylko zmieniłam lekarza. Mojej koleżance też wyszły niedrożne, a miesiąc później zaszła w ciążę...

reklama
Cześć Dziewczynki!! Ja właśnie po podglądanku: pęcherzyk dominujący 21 mm. Gorzej, że lekarz zauważył mięśniaka:-( Jak nie urok to sr*czka:-(

lopop - kurcze ja do 40-tki to chyba zwariuję...

spice - 21mmm to całkiem spory:))) dostałaś coś na pęknięcie??? Co Ci lekarz powiedział o tym mięśniaku???? Co będziesz z nim robić.....

aniawos ale się ciesze , superrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! jaka świetna wiadomość na początek roku, przetarłaś dla nas szlaki dla fasolek.

spice moja koleżanka ( 29 lat) niedawno miała usuwane mięśniaki, była 3 dni w szpitalu , nie było tragicznie teraz już super a też się przestraszyła bo jeden był jak jajo kurze. Nie załamuj się , wszystko da się naprawić :) Będzie dobrze.

lopop - kurcze ja do 40-tki to chyba zwariuję...

spice - 21mmm to całkiem spory:))) dostałaś coś na pęknięcie??? Co Ci lekarz powiedział o tym mięśniaku???? Co będziesz z nim robić.....
hm ja też dostaję w główę wczoraj siedziałam wieczorem i beczałam jak bóbr:( ni stąd ni zowąd :(:(

Kasik 16mm to malo na pekniecie, moja ginka mowila ze dojrzaly pecherz ma ok 20mm. Ja pregnyl dobrze znioslam. Pecherzyk pekl jutro ide na drugi w kolejnym cyklu.
aniawos betka piekna gratki wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lopop ja tez wczoraj ryczalam po wizycie u ginki
spice nie martw sie, tu razem wszystko przejdziemy, to nie jest nic strasznego a pechol ladny nic tylko zapladniac, tzn jajo zapladniac, nie pechol;-)l!!!

Ostatnia edycja:
Mama ucieszyłaś mnie tymi słowami, no to zrobię teścik jutro :). Tylko mówiłaś że Ciebie nie bolał brzuch w czasie @ wtedy, a ja pierwszy dzień @ miałam bardzo bolesny. Wiec na wiele nie liczę, jak test wyjdzie negatywny to trudno. Tylko te piersi mnie zastanawiają . Okres skończony o one są nabrzmiałe jak balony

Nie dostałam tym razem Pregnylu, kazał robić testy owulacyjne, być może sam pęknie. A mięśniak jest jeszcze bardzo mały. Może, ale nie musi powodować komplikacji przy ewentualnej ciąży. No ale trzeba być przygotowanym, że kiedyś trzeba będzie go wyciąć:-(

Ja miałam rok temu robione badanie drożności, wyszło że mam niedrożne jajowody, ale nie poszłam na laparoskopię tylko zmieniłam lekarza. Mojej koleżance też wyszły niedrożne, a miesiąc później zaszła w ciążę...
A jakie badania mialas robione przed droznoscia??? Bo ja tez chce sprawdzic w marcu droznosc jajnika. I ile trwa to sprawdzanie droznosci??? I gdzie sie to robi, w szpitalu?? Takim normalnym???

reklama
nie mogłam wcześniej dziś tu zajrzeć, ale już jestem...
lopop poszperałam w necie i stad te badania...co do ovario, to nie jest to na receptę...zdaniem mojej ginki, ma wspomóc jajniki i reguluje hormony...taki naturalny wspomagacz...jutro wieczorem napiszę Ci co dokładnie jest napisane na opakowaniu...

Miałam dzis usg...pęcherzyk 24mm...ginka powiedziałam, że owu będzie w nocy...od 3 dni boli mnie prawy jajnik (w nim jest pęcherzyk), dzisiaj rano dosyć mocno...a od wieczoram to już tylko chwilami go czuję, więc może owu już była...Jak myślicie,,,skoro przytulanki były wczoraj wieczorem, to szansa jakaś jest??...bo dziś to niestety nie dało rady bo mój Tuptuś czymś się struł...

Do góry