reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
czesc Dziewczyny w Nowym Roku!!
dawno mnie nie było, ale widzę, że staranka pełną parą:)
u mnie znowu cykl bezowulacyjny(no chyba że po 28 dniu będzie), ale nowy rok- nowe punkty: jutro reszta badań krwi, a potem do gina i dołączę pewnie do łykających clo i inne w końcu. bo sama lutka nic nie dała:/
powodzenia dla wszystkich:D

tylko pytanie gdzie te cholery blądzą, skoro nie docierają do celu...?????????

ja też czwarty cykl, tworzą się pęcherzyki, pękają i nic z tego nie wychodzi jak do tej pory....
ja już 2 razy 6 cykli brała, nawet iui miała po drodze i nic...
teraz mam cykl bez niczego, a potem laparoskopia...

Doradźcie mi co robić mam. Mam brać lutke od 14dc czyli za 4 dni, ale ona zaburza owulke. Mogę ją kilka dni później zaaplikować? Dodam że mam nie regularne cykle.
moim zdanie możesz ją zacząć brać później...
mierzę. mam dzisiaj 10dc
Pokaż wykres, zobaczymy jak to wygląda:)))

agusia na lutce to ja sie nie znam ale ginka mi powiedziala ze dupka mam brac dopiero po owulce!!! Skoro lutek tj to samo mniej wiecej to nie bierz w 14dc, tylko pozniej, ja mam 27 dniowe cykle odkad biore clo i juz mialam owulke wiec dupka biore od jutra czyli od 16dc przez 10dni

Ja też od 16dc biorę duphaston, to mój pierwszy cykl na clo...owulka była chyba wczoraj, bo już nie czuję tak bardzo jajnika...
Dziewczyny cczy po owulce śluz u Was zmienia się natychmiast czy stopniowo?

Ja też od 16dc biorę duphaston, to mój pierwszy cykl na clo...owulka była chyba wczoraj, bo już nie czuję tak bardzo jajnika...
Dziewczyny cczy po owulce śluz u Was zmienia się natychmiast czy stopniowo?
Ja bylam na usg w niedziele i jeszcze owulki nie bylo, a we wtorek juz nie mialam dominujacego pecherzyka wiec owulke mialam alboe w niedziele w nocy albo w poniedzialek i wlasnie w poniedzialek wieczorem zauwazylam juz nieplodny sluz, wiec u mnie zmienil sie od razu

amalfi mi niby śluz się trochę zmienił...bo jest biały i mętny...ale są jeszcze chwilami rozciągliwe fragmenty...wiec już sama nie wiem...
Czy Ciebie boją jajniki przed owu, w trakcie lub po?

reklama
Dziewczyny orientujecie sie jaka czulosc maja testy owulacyjne? Mam troche podwyzszone LH i nie wiem czy moje 2 kreseczki sa wiarygodne.. :/

strasznie wam zazdroszcze, ze ogarniacie swoj sluz, dla mnie to jakas czarna magia...!

Do góry