reklama
Agusia8426
Fanka BB :)
mierzę. mam dzisiaj 10dc
nie miałam, jeśli nie zaciąże w tym lub następnym cyklu to pewnie będę musiała zrobić:-(No wlasnie ja mialam tak samo jak ty i ten duzy nie pekl sam tylko na pregnylu, a ten maly teraz sam pekl, ale i tak musze zrobic ta droznosc
spice a mialas droznosc robiona????
den83
czesc Dziewczyny w Nowym Roku!!
dawno mnie nie było, ale widzę, że staranka pełną parą
u mnie znowu cykl bezowulacyjny(no chyba że po 28 dniu będzie), ale nowy rok- nowe punkty: jutro reszta badań krwi, a potem do gina i dołączę pewnie do łykających clo i inne w końcu. bo sama lutka nic nie dała:/
powodzenia dla wszystkich
dawno mnie nie było, ale widzę, że staranka pełną parą
u mnie znowu cykl bezowulacyjny(no chyba że po 28 dniu będzie), ale nowy rok- nowe punkty: jutro reszta badań krwi, a potem do gina i dołączę pewnie do łykających clo i inne w końcu. bo sama lutka nic nie dała:/
powodzenia dla wszystkich
tylko pytanie gdzie te cholery blądzą, skoro nie docierają do celu...?????????Spryciarze![]()
ja już 2 razy 6 cykli brała, nawet iui miała po drodze i nic...ja też czwarty cykl, tworzą się pęcherzyki, pękają i nic z tego nie wychodzi jak do tej pory....
teraz mam cykl bez niczego, a potem laparoskopia...
moim zdanie możesz ją zacząć brać później...Doradźcie mi co robić mam. Mam brać lutke od 14dc czyli za 4 dni, ale ona zaburza owulke. Mogę ją kilka dni później zaaplikować? Dodam że mam nie regularne cykle.
Pokaż wykres, zobaczymy jak to wyglądamierzę. mam dzisiaj 10dc
amalfi
agusia na lutce to ja sie nie znam ale ginka mi powiedziala ze dupka mam brac dopiero po owulce!!! Skoro lutek tj to samo mniej wiecej to nie bierz w 14dc, tylko pozniej, ja mam 27 dniowe cykle odkad biore clo i juz mialam owulke wiec dupka biore od jutra czyli od 16dc przez 10dni
amalfi
Ja bylam na usg w niedziele i jeszcze owulki nie bylo, a we wtorek juz nie mialam dominujacego pecherzyka wiec owulke mialam alboe w niedziele w nocy albo w poniedzialek i wlasnie w poniedzialek wieczorem zauwazylam juz nieplodny sluz, wiec u mnie zmienil sie od razuJa też od 16dc biorę duphaston, to mój pierwszy cykl na clo...owulka była chyba wczoraj, bo już nie czuję tak bardzo jajnika...
Dziewczyny cczy po owulce śluz u Was zmienia się natychmiast czy stopniowo?
reklama
Podziel się: