reklama
a ja ze swoim gadamwczoraj jak się pożegnałam to poszłam i się odwaliłam, świeczki odpalone, muzyczka, jakieś przekąski i tam czeekam i czeeekam, a to po północy i zanim on do domu dojechał .. to ja JUŻ SPAŁAM
ahahaha ale jak mnie taką sexi zobaczył to miło obudził i się staraliśmy, że ho hoooo :-)
ulalalala ale szalejesz malenka;-)
sprawdzala to na necie i gadalam z dziewczynami z innego forum i rzeczywiscie clo zle wypływa na endo....migdały tez pomagaja na edno wiec moze dlatego masz ładne..a moze nie u kazdego sa takie efekty po cloJa biore clo i moje endo jest podobno ladne, nawet nie wiedzialam ze moze cloo zle na endo wplynac. Ale jem migdaly, wiem ze to nie orzechy ale prawie jak orzechy
Bafinka jak tam oswoiłaś się już trochhe z myślą że masz fosolinke w brzuszku
Asiiek mocno kibicuje za dobrą bete
A u mnie od dziś teoretycznie zaczynają się dni płodne ale co z tego skoro jesteśmy mocno pokłóceni z mężem . A od spania w różnych pokojach w ciąże się nie zachodzi, więc ten cykl spisany jest na straty... ;wściekła/y:
U nas teraz 8 cykl starań . Poprzednio w 16 cyklu się udało więc nie ma co się łamać.;-)
Ja też zauważyłam, że jak zaczynają mi się dni płodne to mój zaczyna mnie irytować i się kłócimy. Tylko, że my się kłócimy i za chwilę godzimy, więc nie jest tak źle...
ulallaalalaa ja ze swoim gadamwczoraj jak się pożegnałam to poszłam i się odwaliłam, świeczki odpalone, muzyczka, jakieś przekąski i tam czeekam i czeeekam, a to po północy i zanim on do domu dojechał .. to ja JUŻ SPAŁAM
ahahaha ale jak mnie taką sexi zobaczył to miło obudził i się staraliśmy, że ho hoooo :-)
Ja wczoraj tez ubrałam sexi piżamkę do spania, wybalsamowałam się i zaciągnęłam małża do sypialni, nawet nieprotestował, hehhe
Ja bym zjadła coś dobrego, tylko nie wiem co...Ja dzisiaj tylko pije karotkę już prawie 3 litry wypiłam. Fakt że mój Rumcajs zrobił mi kolację oczywiście ją zjadłam:-). Nie mam dzisiaj apetytu.
Ja biore clo i moje endo jest podobno ladne, nawet nie wiedzialam ze moze cloo zle na endo wplynac. Ale jem migdaly, wiem ze to nie orzechy ale prawie jak orzechy
ja bardzo długo brałam clo i nigdy nie miałam problemu z endo, zawsze mialam bardzo ładna, więc myślę, że wszystko zależy od organizmu!
andzia25
Fanka BB :)
To sprawa indywidualna, mi clo nie wpływa źle na endo, ale od wielu dziewczyn słyszałam że może on je upośledzać.ja nie biore clo....ale z tego co wiem to zle one wpływaja na endo
A ja dziewczyny z innej beczki miałyście może kiedyś @ która trwała pół dnia a później były tylko plamienia i to nieznaczne? Bo u mnie w tym cyklu tak jest i nie wiem co się dzieję, test robiłam i w ciąży nie jestem na pewno, myślałam o tym że to mógł być cykl bezowulacyjny ale po clo to chyba nie możliwe
reklama
Podziel się: