reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
a ja ze swoim gadam :-p wczoraj jak się pożegnałam to poszłam i się odwaliłam, świeczki odpalone, muzyczka, jakieś przekąski i tam czeekam i czeeekam, a to po północy i zanim on do domu dojechał .. to ja JUŻ SPAŁAM :-D ahahaha ale jak mnie taką sexi zobaczył to miło obudził i się staraliśmy, że ho hoooo :-)

ulalalala ale szalejesz malenka;-)

Ja biore clo i moje endo jest podobno ladne, nawet nie wiedzialam ze moze cloo zle na endo wplynac. Ale jem migdaly, wiem ze to nie orzechy ale prawie jak orzechy

Ja biore clo i moje endo jest podobno ladne, nawet nie wiedzialam ze moze cloo zle na endo wplynac. Ale jem migdaly, wiem ze to nie orzechy ale prawie jak orzechy
sprawdzala to na necie i gadalam z dziewczynami z innego forum i rzeczywiscie clo zle wypływa na endo....migdały tez pomagaja na edno wiec moze dlatego masz ładne..a moze nie u kazdego sa takie efekty po clo

Bafinka jak tam oswoiłaś się już trochhe z myślą że masz fosolinke w brzuszku:)
Asiiek mocno kibicuje za dobrą bete:)

A u mnie od dziś teoretycznie zaczynają się dni płodne ale co z tego skoro jesteśmy mocno pokłóceni z mężem . A od spania w różnych pokojach w ciąże się nie zachodzi, więc ten cykl spisany jest na straty... ;:)wściekła/y:

U nas teraz 8 cykl starań . Poprzednio w 16 cyklu się udało więc nie ma co się łamać.:tak:;-)

Ja też zauważyłam, że jak zaczynają mi się dni płodne to mój zaczyna mnie irytować i się kłócimy. Tylko, że my się kłócimy i za chwilę godzimy, więc nie jest tak źle...

a ja ze swoim gadam :-p wczoraj jak się pożegnałam to poszłam i się odwaliłam, świeczki odpalone, muzyczka, jakieś przekąski i tam czeekam i czeeekam, a to po północy i zanim on do domu dojechał .. to ja JUŻ SPAŁAM :-D ahahaha ale jak mnie taką sexi zobaczył to miło obudził i się staraliśmy, że ho hoooo :-)
ulallaalala
Ja wczoraj tez ubrałam sexi piżamkę do spania, wybalsamowałam się i zaciągnęłam małża do sypialni, nawet nieprotestował, hehhe

Ja dzisiaj tylko pije karotkę już prawie 3 litry wypiłam. Fakt że mój Rumcajs zrobił mi kolację oczywiście ją zjadłam:-). Nie mam dzisiaj apetytu.
Ja bym zjadła coś dobrego, tylko nie wiem co...

ja bardzo długo brałam clo i nigdy nie miałam problemu z endo, zawsze mialam bardzo ładna, więc myślę, że wszystko zależy od organizmu!

hopee gdzies ty byla jak cie nie bylo???? Bajerowalas nowych swirkow hehheheheeheheheh?????????????????????

ja nie biore clo....ale z tego co wiem to zle one wpływaja na endo
To sprawa indywidualna, mi clo nie wpływa źle na endo, ale od wielu dziewczyn słyszałam że może on je upośledzać.
A ja dziewczyny z innej beczki miałyście może kiedyś @ która trwała pół dnia a później były tylko plamienia i to nieznaczne? Bo u mnie w tym cyklu tak jest i nie wiem co się dzieję, test robiłam i w ciąży nie jestem na pewno, myślałam o tym że to mógł być cykl bezowulacyjny ale po clo to chyba nie możliwe

reklama
Do góry