reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
amalfi prawie cały dzień przytulałam się z moim Skarbem...nie chciało mi się z łózka wstawać...
andzia amalfi ma rację...testy czasem nie wykazują ciąży, a ciąża jest...

reklama
Amalfi wątpie żeby to była ciąża bo do @ piersi mnie bolały niemiłosiernie a wraz z nią od razu przestały, jedyne co mi dokucza to to że cały czas boli mnie kręgosłup ale tak zawsze mam podczas @. Za tydzień mam wizyte u swojego gin. ciekawa jestem co mi tym razem wymyśli bo najśmieszniejsze jest to że przez ostatnie 2 cykle moja @ trwała 8-9dni i była bardzo obfita i nawet śmiałam się do koleżanki że w tym mięsiącu mój limit się wyczerpał

andzia to wlasnie najpierw obfita a teraz prawie w ogole nie masz, dziwne to cos
hopee a to jak z chlopem bylas to ok, rozgrzesze cie wiec, ja z moim wrecz przeciwnie dzis mu powiedzialam ze sie wyprowadzam ale mi juz przeszlo co nie znaczy ze sie nie wyprowadze jeszcze;-)

andzia to wlasnie najpierw obfita a teraz prawie w ogole nie masz, dziwne to cos
hopee a to jak z chlopem bylas to ok, rozgrzesze cie wiec, ja z moim wrecz przeciwnie dzis mu powiedzialam ze sie wyprowadzam ale mi juz przeszlo co nie znaczy ze sie nie wyprowadze jeszcze;-)
no właśnie a co ze ztarankami??
Może wstrzymaj sie z tą wyprowadzką:))???

Amalfi wątpie żeby to była ciąża bo do @ piersi mnie bolały niemiłosiernie a wraz z nią od razu przestały, jedyne co mi dokucza to to że cały czas boli mnie kręgosłup ale tak zawsze mam podczas @. Za tydzień mam wizyte u swojego gin. ciekawa jestem co mi tym razem wymyśli bo najśmieszniejsze jest to że przez ostatnie 2 cykle moja @ trwała 8-9dni i była bardzo obfita i nawet śmiałam się do koleżanki że w tym mięsiącu mój limit się wyczerpał

Bardzo dziwnie to u ciebie wygląda...
Ja najkrócej @ to miałam chyba 4dni...tak to też zawsze mam długie i obite...

Z adopcją to czasem dłużej trwa...:-D Lepiej już trzymaj się tego, którego masz...chyba, ze naprawdę bywa nieznośny...

Hej wikulaa

Gdzie się podziałyście?...:)...idę coś zjeść...;-)

Ostatnia edycja:
Ja jestem ale caly dzien juz siedze bo z moim nie gadam wyjsc nigdzie nie moge bo chora jestem i oczy mnie juz bola od tego pisania

reklama
Ja tez całe dnie spędzam przed kompem i wieczorami to zwykle ledwo patrzę...
Mam nadzieję, że już się pogodziłaś...a jak samopoczucie? Zdrowiejesz powoli?

Do góry