reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
hopee zdrowieje dzieki ze pytasz, dzis do roboty ale na szczescie w niedziele tylko 5 i pol godz pracuje ale na wieczor dopiero :-(.
Z nim dalej nie gadam, pewnie bedzie pisac do mni wieczorem smsy, bo zawsze tak robi, tzn nigdy mu nie powiedzialam jeszcze ze sie wyprowadzam wiec nie wiem czy dzis bedzie tak samo. I w sumie mam to gdzies!!!!

reklama
Tylko ja nie wiem jaga czy mi sie chce z nim godzic w tej chwili hehehh. A u ciebie jak, humor juz lepszy?????????

no właśnie a co ze ztarankami??
Może wstrzymaj sie z tą wyprowadzką:))???

Bardzo dziwnie to u ciebie wygląda...
Ja najkrócej @ to miałam chyba 4dni...tak to też zawsze mam długie i obite...
Ja też zawszę miałam przynajmniej 5dni. Zobacze może jutro powtorze test bo na bete nie pójde bo tam otwierają po 8 i tylko godzine jest czynne a ja w pracy muszę być na 8:00

amalfi jak ja cie rozumiem... u mnie to samo- wszystkie objawy płodności a mój mnie wku...a od 3 dni tak, że nie mam ochoty na nic i przez to jestem jeszcze bardziej zła.
wczoraj tez o separacji myślałam:(

den chociaz jedna mnie rozumie, chwala bogu!!! Tylko ja nie mam oznak plodnosci na szczescie jestem juz po i teraz czekam ..... na @ heheheheh.
A mama chyba dopierow poniedzialek ma testowac, czy sie myle??? Gdyby dzis testowala to juz wklejony bylby tu piekny tescik z dwoma kreseczkami:tak:

amalfi , den będzie dobrze...zawsze zdarzają się gorsze dni...a przez to, że my tak liczymy na te dni płodne, same bardziej jesteśmy poddenerwowane...

reklama
Do góry