reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dzieki girls! Pytam, bo mi ostatnio tez szybko po lutce @ przyszla, ale zastanawialam sie jak to u was wyglada.. Bo wyczytalam gdzies, ze 10dni mozna nawet czekac :/

ja z lutka do 22 romansuje :D

na mnie niestety lutka nie dziala zbyt dobrze, bo pojednej tabletce mam nawet jakies plamienia, a normalny okres po ostatniej tabletce zawsze, czyli po 10

a ja mam juz dość- w 8dpo plamienie przeszło w @ i temp spadła troszke. zawsze mam fl 14 dni a tym razem 8?
dlaczego mogła się skrócić?
nie mam siły dzisiaj jestem kompletnie zmarnowana, bo mialam nadzieję, a kolejny raz nic:(

a ja mam juz dość- w 8dpo plamienie przeszło w @ i temp spadła troszke. zawsze mam fl 14 dni a tym razem 8?
dlaczego mogła się skrócić?
nie mam siły dzisiaj jestem kompletnie zmarnowana, bo mialam nadzieję, a kolejny raz nic:(
8 dni to trochę krótko...
A miałaś potwierdzoną owulkę????????? Może była wcześniej niż sądzisz..

Agusia pytam bo ja wzięłam ostatnim razem wzięłam ostatnią lutkę i @ przyszła w pierwszą noc! także meeega szybko :) ciekawe jak będzie tym razem

reklama
Obiecalam powiedziec jak bylo u ginki. No wiec stalo sie…. skierowanie do kliniki nieplodnosci…musze zrobic termin. Mam teraz 5 jajeczek, ktore nie pozwalaja rosnac sobie nawzajem. No i za duzo meskich hormonow…to na tyle pomijajac fakt wielkiego dola…

Do góry