reklama
A ta wit C dajesz "normalna", bo moj lyka 500mg.Zgadzam się w 100%...![]()
nie kochana a o której mierzysz temperaturę??Mam pytanie, czy po luteinie zdarzają Wam się bóle piersi i stan podgorączkowy? Od tygodnia mam straszne bole piersi i z dnia na dzien jest on coraz silniejszy.
wieczorem bo wtedy mi sie nasila bol i piersi staja sie strasznie gorace. Chyba napisze do dr Sztenca czy to normalny objaw. Czuje sie kiepsko, wrecz fatalnie.
Lopop, do kiedy bralas luteine po IUI? Do momentu pojawienia sie @?
tak bo dr mi mówił że jak ma przyjść @ to i tak przyjdzie pomimo brania lutkiwieczorem bo wtedy mi sie nasila bol i piersi staja sie strasznie gorace. Chyba napisze do dr Sztenca czy to normalny objaw. Czuje sie kiepsko, wrecz fatalnie.
wtedy nawet wiem że lutka mi sie skończyła a miałam jeszcze dupka i wzięłam dupka parę dni i przyszła @
spróbuj wysłać smsa ablo napisz na maila odpisze od razu
andzia25
Fanka BB :)
Ja przyjmowałam już 6cykli clo no i czekam na efekty, bo w tym miałam dodatkowo zastrzyk.Witam Dziewczynki. U mnie jutro wypada termin @. Zrobiłam dziś test, bo nie wytrzymałam do jutra no i oczywiście jedna samotna krecha:-( Najgorsze jest to że nie mogę znaleźć dobrego gina który mi pomoże. Już nie wiem gdzie isć, i do kogo...:-( Jutro rano zrobię jeszcze jeden test, tak dla pewności ale nawet nie czuje zebym była w ciąży. to był 4 cykl z CLO. Czy któraś z Was wie ile można stosować CLO bez przerwy?
Pozdrawiam Was wszystkie Kochane!!!
Drożność robi się między @ a owulacją.No dobrze ze nie mieszka blisko mnie i mi nie wpieprzy heheheh;-)
Ja mam owulke w 14dc w porywach do 15dc wiec chyba 13dc tez moze byc heheheh
Poza tym tak sie zawsze boje ze giny wciskaja nam kit, ze dobrze ze mozna to przedyskutowac na forum
Mam pytanie w jakim dokladnie okresie cyklu sprawdza sie droznosc jajowodu??? Slyszalam ze po @ ale dokladniej, zaraz po@ czy moze byc kilka dni po@
reklama
Podziel się: