reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dzieki za info dziewczyny :) juz doczytalam, ze te leki sa refundowane i zalezy jaka recepte ginek wypisze. 4-5zl to grosze przeciez.

Ty Amalfi niezle siano bulisz, szok!

Ale w polsce i tak bym placila tyle bo przypuszczam ze tj jak jestescie ubezpieczone w polsce na NFZ, ja jak przyjade do polski i mi cos moja ginka przepisze to nie zaplace i tak 3zl za to tylko wiecej.
wikulaa 24 euro za jeden cykl ale razem z dupkiem to nie znam dokladnej ceny!!!A pregnyl 2 zastrzyki 10 euro chyba z tego co pamietam, bo to zawsze daja 2 zastrzyki chyba tzn dwie te ampulki bo zastrzyk to jeden

Hejka...ja od rana w pracy...dobrze, że dziś piątek...:)
Po pracy idę na usg...dzisiaj ostatni dzień z clo...i dziwne, że rano miałam trochę podwyższoną temperaturę...wczoraj 36,5 a dzisiaj 36,8...Ciekawe jak tam moje pęchęrzusie...:)
Miłego dnia...

Hej! do mnie wczoraj @ przylazła. Odpuszczam na ten miesiąc. Muszę trochę odpocząć od tych hormonów bo psycha siada a waga idzie w górę:szok: Przeznacze ten czas na szukanie lepszego lekarza. Oby się udało znaleźć. :sorry:

Witam dziewczyny

hopee trzymam &&&&& za dorodne pęcherzyki ;-)
spice przykro z powodu @, ja też sobie odpuściłam ale na 3 miechy, żeby mój M poprawił jakość nasienia

Ale laski żeście się wczoraj rozpisały, chciałam coś napisać wieczorem i jak zaczęłam czytać Wasze posty zapomniałam co miałam napisać :dry:

Już po USG...nie wiem, czy się załamywać, czy czekać...dopiero 7dc (ostatni dzień z clo)...endo 3mm, sporo pęcherzyków powiększonych, największy 9,5mm w prawym jajniku...w poniedziałek znowu mam isć na kontrolę...
Dziewczyny co o tym myślicie? Endo ma szanse choć na 7mm?

Ostatnia edycja:
dzisiaj po wizycie u gina to mam pecherzyk w jednym i drugim jajniku po 20mm i endo 10mm. po pt badaniach bylam zalamana bo kazdy mial po 10mm i duzo ich tam. dzis dostalam 2zastrzyki, ktore mam sobie dac jutro na pekniecie Ovitrelle. i chyba jutro albo w nd i pn trzeba sie poprzytulac. Jedank nie chce sie cieszyc bo i tak kolejny cykl pewnie nic z tego nie bedzie:(

reklama
Clodi, czym poprawiasz jakość armii? :)

Hopee, czy to Twój pierwszy cykl z CLO? mnie to czeka za miesiąc lub dwa.. z endo Ci nie pomogę, bo niestety u mnie jest okej, tylko te pęcherzyki mi nie rosną... :// ale skoro to dopiero 7dc to myśle, że jeszcze troche czasu, żeby podrosło. :) aaa i czy orientujesz się jak to jest na clo, czy on wpływa na pęcherzyki tylko przez te dni kiedy go zażywasz i jeśli nei podrosną przez ten czas to później nei ma na co liczyć..? czy clo po prostu je "rozpędza" i w dalszych dniach cyklu one sobie powoli rosną?
:)

Do góry