reklama
to ile ty płaciłaś??to ja ladnie przeplacalam szok!!!!!!!!!!!!!
Ja za clo też płaciłam ok.4-5zł, a za pregnyl jak dobrze pamięytam coś koło 30zł...
amalfi
Fanka BB :)
Ale w polsce i tak bym placila tyle bo przypuszczam ze tj jak jestescie ubezpieczone w polsce na NFZ, ja jak przyjade do polski i mi cos moja ginka przepisze to nie zaplace i tak 3zl za to tylko wiecej.
wikulaa 24 euro za jeden cykl ale razem z dupkiem to nie znam dokladnej ceny!!!A pregnyl 2 zastrzyki 10 euro chyba z tego co pamietam, bo to zawsze daja 2 zastrzyki chyba tzn dwie te ampulki bo zastrzyk to jeden
wikulaa 24 euro za jeden cykl ale razem z dupkiem to nie znam dokladnej ceny!!!A pregnyl 2 zastrzyki 10 euro chyba z tego co pamietam, bo to zawsze daja 2 zastrzyki chyba tzn dwie te ampulki bo zastrzyk to jeden
Hejka...ja od rana w pracy...dobrze, że dziś piątek...
Po pracy idę na usg...dzisiaj ostatni dzień z clo...i dziwne, że rano miałam trochę podwyższoną temperaturę...wczoraj 36,5 a dzisiaj 36,8...Ciekawe jak tam moje pęchęrzusie...
Miłego dnia...
Po pracy idę na usg...dzisiaj ostatni dzień z clo...i dziwne, że rano miałam trochę podwyższoną temperaturę...wczoraj 36,5 a dzisiaj 36,8...Ciekawe jak tam moje pęchęrzusie...
Miłego dnia...
clodi
Witam dziewczyny
hopee trzymam &&&&& za dorodne pęcherzyki ;-)
spice przykro z powodu @, ja też sobie odpuściłam ale na 3 miechy, żeby mój M poprawił jakość nasienia
Ale laski żeście się wczoraj rozpisały, chciałam coś napisać wieczorem i jak zaczęłam czytać Wasze posty zapomniałam co miałam napisać
hopee trzymam &&&&& za dorodne pęcherzyki ;-)
spice przykro z powodu @, ja też sobie odpuściłam ale na 3 miechy, żeby mój M poprawił jakość nasienia
Ale laski żeście się wczoraj rozpisały, chciałam coś napisać wieczorem i jak zaczęłam czytać Wasze posty zapomniałam co miałam napisać

Już po USG...nie wiem, czy się załamywać, czy czekać...dopiero 7dc (ostatni dzień z clo)...endo 3mm, sporo pęcherzyków powiększonych, największy 9,5mm w prawym jajniku...w poniedziałek znowu mam isć na kontrolę...
Dziewczyny co o tym myślicie? Endo ma szanse choć na 7mm?
Dziewczyny co o tym myślicie? Endo ma szanse choć na 7mm?
Ostatnia edycja:
palu_nr1
dzisiaj po wizycie u gina to mam pecherzyk w jednym i drugim jajniku po 20mm i endo 10mm. po pt badaniach bylam zalamana bo kazdy mial po 10mm i duzo ich tam. dzis dostalam 2zastrzyki, ktore mam sobie dac jutro na pekniecie Ovitrelle. i chyba jutro albo w nd i pn trzeba sie poprzytulac. Jedank nie chce sie cieszyc bo i tak kolejny cykl pewnie nic z tego nie bedzie
reklama
jaga21
Clodi, czym poprawiasz jakość armii? 
Hopee, czy to Twój pierwszy cykl z CLO? mnie to czeka za miesiąc lub dwa.. z endo Ci nie pomogę, bo niestety u mnie jest okej, tylko te pęcherzyki mi nie rosną... :// ale skoro to dopiero 7dc to myśle, że jeszcze troche czasu, żeby podrosło.
aaa i czy orientujesz się jak to jest na clo, czy on wpływa na pęcherzyki tylko przez te dni kiedy go zażywasz i jeśli nei podrosną przez ten czas to później nei ma na co liczyć..? czy clo po prostu je "rozpędza" i w dalszych dniach cyklu one sobie powoli rosną?

Hopee, czy to Twój pierwszy cykl z CLO? mnie to czeka za miesiąc lub dwa.. z endo Ci nie pomogę, bo niestety u mnie jest okej, tylko te pęcherzyki mi nie rosną... :// ale skoro to dopiero 7dc to myśle, że jeszcze troche czasu, żeby podrosło.
Podziel się: