reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
ja mało kiedy czuje owulke...gdyby nie monitoringo i mierzenie tempki to nawet nie wiedziałabym kiedy mam...raz miałam owu 17 dc ostatnio 14dc a teraz nie wiem sluz JB mam od soboty..tulaski praktycznie codziennie ale to bardziej dla przyjemnosci niz starankowe..dzisiaj 17dc..i tak mysle ze jestem juz po owu ale ciezko to ocenic bo w tym cyklu odpoczynek..ani tempki ani monitoringu ...co ma byc to bedzie
A ja wlasnie nie moge sobie tak na luzaku do staranek podejsc... Chocbym nie wiem jak sie starala... Niby jest luz, ale jak zblizaja sie TE dni zaczyna mnie napierwniczac i w glowie wlacza sie alarm "Trzeba sie bzykac! Owulka sie zbliza! Szkoda zmarnowac szansy!":sorry2:

reklama
ja tez tak mam...staram sie wyluzowac i nie myslec...ale moj maz mnie nakreca, sam juz liczy dni i wogole...ten cykl jest na regeneracje jego armii i on juz mysli ze jak bierze witaminy 3 tyg to ze juz sie uda i dlatego jak mnie dopada hehe...ja do tego cyklu podchodze na luzie..licze bardziej na nastepny

macku ja mam to samo co Ty...a jak wczoraj mój był padnięty po pracy, bo pracował od soboty wieczorem praktycznie do nocy w niedziele i nie było szans na przytulanki, to byłam wkurzona...chociaż to głupie, bo rozumiem, że po tylu godzinach jazdy samochodem można na nic nie mieć ochoty...w sumie jak tylko się położył to zasnął...

Ja już nie czuję żadnego bólu...ani jajnika ani podbrzusza...jeżeli faktycznie owu była wczoraj, to szansa i tak jest, bo przytulanki były w czwartek, piątek i sobotę...:)

Mnie tez czesto ostro napiernicza:tak:

ja mało kiedy czuje owulke...gdyby nie monitoringo i mierzenie tempki to nawet nie wiedziałabym kiedy mam...raz miałam owu 17 dc ostatnio 14dc a teraz nie wiem sluz JB mam od soboty..tulaski praktycznie codziennie ale to bardziej dla przyjemnosci niz starankowe..dzisiaj 17dc..i tak mysle ze jestem juz po owu ale ciezko to ocenic bo w tym cyklu odpoczynek..ani tempki ani monitoringu ...co ma byc to bedzie
U mnie to raz czuję raz nie:baffled:
Macku byłam jakoś po owulce ale nie pamiętam kiedy. Jak dojdę do tego to Ci napiszę:tak:
Asiiek ja mam zaplanowany tak przyszły cykl:) Beż usg, beż liczenia. Po prostu przytulaski:-D Co ma być to będzie( no ale nie wiem czy dam radę nie liczyć dni;-))
cały czas biegam do kibelka bo wydaj mi się że dostałam @ , czuję jak by mi leciało... A tu takie biale ...:zawstydzona/y:

No to chyb wniosek jest taki że wszystkie staraczki tak mają:tak: Bo jak czytam Wasze posty to tak jak bym widziała siebie:-D

U mnie to raz czuję raz nie:baffled:
Macku byłam jakoś po owulce ale nie pamiętam kiedy. Jak dojdę do tego to Ci napiszę:tak:
Asiiek ja mam zaplanowany tak przyszły cykl:) Beż usg, beż liczenia. Po prostu przytulaski:-D Co ma być to będzie( no ale nie wiem czy dam radę nie liczyć dni;-))
cały czas biegam do kibelka bo wydaj mi się że dostałam @ , czuję jak by mi leciało... A tu takie biale ...:zawstydzona/y:
To biale to sluz sie nazywa:-p;-)

Maćku :
Wizytę miałam w 22dc. Plamienie zaczęło sie w 29dc( myslałam że to @) i zrobiłam test bo miałam znów zacząć brać sterydy a trzeba było na 100% wykluczyć ciąże. No i zobaczyłam II kreseczki.
Czyli p.dr widziała cos 6dni przed@

reklama
hehehehehhehehe oj tak chyba wszystkie tak mamy..
Wiec niech nikt nam tu sie nie wymadrza, ze wystarczy odpuscic i sie od razu zachodzi. ;-)Bo tak sie nie da!:sorry2:
Maćku :
Wizytę miałam w 22dc. Plamienie zaczęło sie w 29dc( myslałam że to @) i zrobiłam test bo miałam znów zacząć brać sterydy a trzeba było na 100% wykluczyć ciąże. No i zobaczyłam II kreseczki.
Czyli p.dr widziała cos 6dni przed@
Pamietam ta sytuacje.:tak: Ja bylam u gina jakie 9 dni przed @. Wiec teoretycznie pewnie jeszcze nie zaczelo sie zagniezdzac...

Do góry