reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej dziewczyny...witam z rana...
Zapomniałam Wam wczoraj o czymś napisać...wczoraj po usg mój się pytał, co ginka powiedziała...ja mu na to, że owulka juz była...on się pyta, kiedy....ja mu mówię, że albo w niedzielę albo w pon rano...on się mnie pyta ile trwa owulka...ja mu mówie, że kilka minut...a on wiecie co powiedział?: "Myślałem, że ze 2 dni..." hihihi
Dziś tempka skoczyła mi troszkę...więc u mnie dopiero skacze dzień-półtora po owulce...a jak jest u Was?

hopee to twoj i tak jest bystry:tak:, bo zwykle faceci mysle ze owulka u nas trwa caly miesiac pomijajac @, wiec twoj jest geniuszem:-D

hopee to twoj i tak jest bystry:tak:, bo zwykle faceci mysle ze owulka u nas trwa caly miesiac pomijajac @, wiec twoj jest geniuszem:-D
HAHAHA...ale nie mogłam wczoraj powstrzymać śmiechu, jak to powiedział...będę go musiała mocno uświadomić przed następnym cyklem, aby stanął na wysokości zadania i nawet jak będzie zmęczony, to bzyknął mnie w odpowiednim momencie..choć tli się we mnie nadzieja, że już nie będzie to potrzebne...
Jak ja mam nie myśleć o tym przez najbliższe 2 tygodnie...i tak co miesiąc...zwariować można...:szok:

Faceci? podejrzewam, ze 50% populacji kobiet tak mysli!
Hahahah zgadzam się w 100%:tak:

HAHAHA...ale nie mogłam wczoraj powstrzymać śmiechu, jak to powiedział...będę go musiała mocno uświadomić przed następnym cyklem, aby stanął na wysokości zadania i nawet jak będzie zmęczony, to bzyknął mnie w odpowiednim momencie..choć tli się we mnie nadzieja, że już nie będzie to potrzebne...
Jak ja mam nie myśleć o tym przez najbliższe 2 tygodnie...i tak co miesiąc...zwariować można...:szok:
No mój powiedział kilka godzin:-D

Witam Was Dziewczynki;-) Dziś byłam u nowego gina. Babka całkiem spoko i nareszcie czuję że mnie nie olała tak jak wszyscy inni. Dla Mężusia dostałam Salfazin i Polfilin na poprawę nasienia. A sama dostałam skierowanie na HSG. Jeśli jajowody będą drożne to spróbuje mnie trochę postymulować zastrzykami + clistinbegytem. Tylko nie wiem co to za zastrzyki, nie zapytałam... Może to gonadotropiny??? Jak myślicie? Jeśli chodzi o HSG to oczywiście się naczytałam, że to strasznie boli itd.... i już się cała trzęsę:szok: Powiedzcie mi proszę, że to nie jest aż takie straszne jak piszą niektóre dziewczyny!!:szok::szok::szok: To badanie jest robione pod narkozą czy znieczuleniem miejscowym??? Czy w ogóle bez?
Dzwoniła do mnie Kolężanka... Strasznie płakała, nie wiedziałam co jej jest a Ona mówi: ,,Boże, chyba się zabiję, jestem w ciąży!" RĘCE, CYCKI OPADAJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Faceci? podejrzewam, ze 50% populacji kobiet tak mysli!
W sumie racja macku, bo jak czytam niektore posty, to poprostu nie moge czasem...
Ale co sie dziwicie???? Jak na niektore babki wystarczy tylko spojrzec a one juz w ciazy sa:szok:?????????? I dziwia sie ze nie mozna zajsc...

Witam Was Dziewczynki;-) Dziś byłam u nowego gina. Babka całkiem spoko i nareszcie czuję że mnie nie olała tak jak wszyscy inni. Dla Mężusia dostałam Salfazin i Polfilin na poprawę nasienia. A sama dostałam skierowanie na HSG. Jeśli jajowody będą drożne to spróbuje mnie trochę postymulować zastrzykami + clistinbegytem. Tylko nie wiem co to za zastrzyki, nie zapytałam... Może to gonadotropiny??? Jak myślicie? Jeśli chodzi o HSG to oczywiście się naczytałam, że to strasznie boli itd.... i już się cała trzęsę:szok: Powiedzcie mi proszę, że to nie jest aż takie straszne jak piszą niektóre dziewczyny!!:szok::szok::szok: To badanie jest robione pod narkozą czy znieczuleniem miejscowym??? Czy w ogóle bez?
Dzwoniła do mnie Kolężanka... Strasznie płakała, nie wiedziałam co jej jest a Ona mówi: ,,Boże, chyba się zabiję, jestem w ciąży!" RĘCE, CYCKI OPADAJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja miałam HSG i mnie nic nie bolało..miałam bez znieczulenia...wziełam tylko 2 ketonale przed (zaleceinie gin) tego samego dnia plamiłam..ale moje jajowody sa drozne podobno moze bolec jesli sa zapchane i przepychaja...
tak to juz jest my wyczekujemy naszego bąbelka a inne umierają z rozpaczy:wściekła/y:

reklama
Hej spice:) No to super ze trafiłaś na fajnego gina:tak: i fajnie że tak podeszła do tematu;)
Co do HSG to różnie to bywa. Sprawa jest indywidualna. Ja np miałam 2 razy robione i za pierwszym razem nic nie czułam a za drugim myślałam że oszaleje z bólu:dry:Za pierwszym razem dostałam rozkurczowy czopek i jakąś tabletkę po której mialam taki odlot że szok. i mało co pamiętam. Za drugim razem już do dostałam czopka i chyba tabletka nie zadziałała ...U mnie tak sprawa wyglądała:tak:
Trzymam mocno kciuki żeby było wszystko dobrze i żebyś nic nie czuła:tak:&&&&&&

Do góry