reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Beata pecherzyk jeszcze urosnie..ja tez tak kiedys miałam ..wiec głowka do góry i juz zacznijcie działac a co:-)

Witajcie dziewczyny...ja wczoraj poszłam spać o20:00...normalnie byłam padnięta, chociaż nie wiem po czym...
Maćku czasami testy wykrywają ciąże dopiero na tydzień po terminie spodziewanej @...więc jeszcze masz szanse...trzymam &&&&&&&&
andzia jak Twoje testowanko? daj znać...
Dzisiaj moja tempka to 36,8...żadna rewelacja jak na 4dpo...dziwne...

Ostatnia edycja:
Witam:) ja dzis zaczęłam noey cykl. @ przyszła tak jak mówiłam jak w zegareczku, tylko troche bardziej dała mi popalic niz zwykle no ale to przeważnie 1 dzień i jest ok. Wiec zaczynam nowy cykl, no i przed następna @ po tablety i przygotowujemy sie do IUI:)))) juz sie nie moge doczekac:)

Witajcie dziewczyny...ja wczoraj poszłam spać o20:00...normalnie byłam padnięta, chociaż nie wiem po czym...
Maćku czasami testy wykrywają ciąże dopiero na tydzień po terminie spodziewanej @...więc jeszcze masz szanse...trzymam &&&&&&&&

Dzisiaj moja tempka to 36,8...żadna rewelacja jak na 4dpo...dziwne...

Nie przesadzaj - na razie jest git. Tempka jest odpowiednio wysoko dopiero jak sie fasolka zagniezdzi.:tak:

maćku a kiedy masz termin @ ? moze za szybko na test co?
iza to masz nosa do @ hehe...a czemu jeszcze czekacie z tabletkami i iui bo chyba zapomniałam :szok:

maćku a kiedy masz termin @ ? moze za szybko na test co?
iza to masz nosa do @ hehe...a czemu jeszcze czekacie z tabletkami i iui bo chyba zapomniałam :szok:
Termin mam na sobote. Ale i tak nie wierze, ze cos sie zmieni.
Ale tak jak pisalam wczoraj zrobilam ten test, bo dzis wyruszam do kolejnego gina. Gdyby wyszly II to bym nie jechala;-)

reklama
Do góry