reklama
Witajcie dziewczyny...ja wczoraj poszłam spać o20:00...normalnie byłam padnięta, chociaż nie wiem po czym...
Maćku czasami testy wykrywają ciąże dopiero na tydzień po terminie spodziewanej @...więc jeszcze masz szanse...trzymam &&&&&&&&
andzia jak Twoje testowanko? daj znać...
Dzisiaj moja tempka to 36,8...żadna rewelacja jak na 4dpo...dziwne...
Maćku czasami testy wykrywają ciąże dopiero na tydzień po terminie spodziewanej @...więc jeszcze masz szanse...trzymam &&&&&&&&
andzia jak Twoje testowanko? daj znać...
Ostatnia edycja:
iza.malami
Fanka BB :)
Witam
ja dzis zaczęłam noey cykl. @ przyszła tak jak mówiłam jak w zegareczku, tylko troche bardziej dała mi popalic niz zwykle no ale to przeważnie 1 dzień i jest ok. Wiec zaczynam nowy cykl, no i przed następna @ po tablety i przygotowujemy sie do IUI
))) juz sie nie moge doczekac
Witajcie dziewczyny...ja wczoraj poszłam spać o20:00...normalnie byłam padnięta, chociaż nie wiem po czym...
Nie przesadzaj - na razie jest git. Tempka jest odpowiednio wysoko dopiero jak sie fasolka zagniezdzi.

Termin mam na sobote. Ale i tak nie wierze, ze cos sie zmieni.maćku a kiedy masz termin @ ? moze za szybko na test co?
iza to masz nosa do @ hehe...a czemu jeszcze czekacie z tabletkami i iui bo chyba zapomniałam![]()
Ale tak jak pisalam wczoraj zrobilam ten test, bo dzis wyruszam do kolejnego gina. Gdyby wyszly II to bym nie jechala;-)
reklama
Podziel się: