iza.malami
Fanka BB :)
iza to masz nosa do @ hehe...a czemu jeszcze czekacie z tabletkami i iui bo chyba zapomniałam![]()
Czekamy do marca bo teraz w lutym mój gin jedzie na wakacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
iza to masz nosa do @ hehe...a czemu jeszcze czekacie z tabletkami i iui bo chyba zapomniałam![]()
Kciuki zaciśniete&&&&&&&iza.malami dopółki nie ma @ jest jeszcze nadzieja. Trzymam &&&&&&&&&&& aby jednak ta wrędnota do Ciebie nie przyszła
madzilka ja nie ograniczam kawy pomimo staranek i kiedyś pytałam się lekarza o jej szkodliwość to powiedział mi że 2-3kawy dziennie nie zaszkodzą.
A jeśli chodzi o to plamienie to ja czasami też tak mam i zawszę u mnie to było na owulację.
Beatka78 rzeczywiście endo masz bardzo ładne,a o pęcherzyk się nie przejmuj jeszcze zdąży urosnąć masz przecież dopiero 10dc. Z tego co słyszałam to pęcherzyki średnio rosną 2-3mm na dobe.
Suzi tulę Kochana z powodu wrędnej @;-);-);-)
A ja dziewczyny poproszę o kciuki bo zamierzam jutro z rana testować(jeśli @ nie przyjdzie) co prawda piersi mnie bolą i rano brzuch też pobolewał więc z fasolki pewnie nici ale półki jej nie ma to jest jeszcze nadzieja
Witaj Madzilka:-) Życzę Ci oby to był Twój ostatni cykl&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)andzia25 to ja trzymam kciuki za Ciebie, siebie i wszystkie starające się i życzę II na teście, a skoro mówisz, że to może byc na owulkę to nastawiam się na przytulanko dzis wieczorem, a co ! Dobra informacja z tą kawą, bo wcześniej wypijałam ze 3 a teraz ograniczyłam do jednej, więc chyba ok.
U mnie oczywiscie negatyw![]()
No i własnie to są problemy staraczek. NIe wiem czy mam sobie "dopomóc" podglądemsuzi jak ma byc luz to luz bez wizyt u gina :-)
Dziewczyny, czy bromergon uregulowal Wam cykle??