reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No tak...przez te ciągłe wizyty, monitoringi, prochy to z torbami można pójść...

Andzia, macku czekamy na te II krechy...fluidki są potrzebne...:)

iza.malami dopółki nie ma @ jest jeszcze nadzieja. Trzymam &&&&&&&&&&& aby jednak ta wrędnota do Ciebie nie przyszła
madzilka ja nie ograniczam kawy pomimo staranek i kiedyś pytałam się lekarza o jej szkodliwość to powiedział mi że 2-3kawy dziennie nie zaszkodzą.
A jeśli chodzi o to plamienie to ja czasami też tak mam i zawszę u mnie to było na owulację.
Beatka78 rzeczywiście endo masz bardzo ładne,a o pęcherzyk się nie przejmuj jeszcze zdąży urosnąć masz przecież dopiero 10dc. Z tego co słyszałam to pęcherzyki średnio rosną 2-3mm na dobe.
Suzi tulę Kochana z powodu wrędnej @;-);-);-)
A ja dziewczyny poproszę o kciuki bo zamierzam jutro z rana testować(jeśli @ nie przyjdzie) co prawda piersi mnie bolą i rano brzuch też pobolewał więc z fasolki pewnie nici ale półki jej nie ma to jest jeszcze nadzieja
Kciuki zaciśniete&&&&&&&:tak:

andzia25 to ja trzymam kciuki za Ciebie, siebie i wszystkie starające się i życzę II na teście, a skoro mówisz, że to może byc na owulkę to nastawiam się na przytulanko dzis wieczorem, a co ! Dobra informacja z tą kawą, bo wcześniej wypijałam ze 3 a teraz ograniczyłam do jednej, więc chyba ok.
Witaj Madzilka:-) Życzę Ci oby to był Twój ostatni cykl&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)

U mnie oczywiscie negatyw:tak:

Kochana chyba troszkę za wcześnie na test:) Pamiętasz jak pisałam kiedyś że Robiłam test 2/3 d ni przed@??I wyszedł mi negatywny? Więc mój mąż długo nie myśląc dorysował mi na nim długopisem drugą kreseczkę i stwierdził że głupoty gadam bo jest pozytywny:-D No i jak zrobiłam test w dzień @ to faktycznie był już pozytywny:tak: Więc bardzo mocno zaciskam za Ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:
A u mnie @ pełną gębą :-) Rozkręciła się na maxa:tak: No ale szykuję się już do "boju" bo to cykl bez gina, usg!!! Ma być pełen spontan:tak:Chociaż zastanawiam się czy nie podskoczyć do gina na mał podglądzik czy dać na luz...:dry:

suzi jak ma byc luz to luz bez wizyt u gina :-)
No i własnie to są problemy staraczek. NIe wiem czy mam sobie "dopomóc" podglądem:zawstydzona/y: Czy potem nie będę miała wyrzutów sumienia że "olałam" temat. A z drugiej strony może faktycznie warto odpuścić :dry:ehhhhh mam jeszcze czas na przymyślenia bo to dopiero 2dc:cool2:

ja mam ten cykl taki na odpoczynek bo mezu bierze witaminki na poprawe armii...i dopiero w nastepnym cyklu podchodzimy do kolejnego iui...i tak nie mierze tempki, nie robie testów owu ani monitoringu...gdyby nie to ze jutro musze jechac do gina po recepte na dostinex to wogole bym go nie odwiedzała w tym cyklu....a znajac moja ginke to zrobi mi jutro usg..ale niech sobie robi to bedzie 21dc

Ja zawsze mialam 32 dniowe cykle, od ponad pol roku cos sie pomieszalo w moim organizmie i mialam roznie co 28, 32, 33, 36 dni :wściekła/y: teraz juz jestem po jednym opakowaniu bromergonu, dzis 32 dc, wiec mam nadzieje dostac jutro @ oby wszystko wrocilo do normy :-)

reklama
Asiiek a jakie mężu bierze witaminki? Może swojemu podrzucę coś tak w razie czego, bo na razie nawet nie myśleliśmy o badaniu armii, można w ogóle coś podawać tak w razie czego, a jeśli to co? Staram się Go dobrze odżywiać, ale nie wiem, czy dostarczam mu odpowiednią ilość witamin w jedzeniu

suzi1 witaj, dziękuję za kciuki :-)

Do góry