reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
MAĆKU,ASIIEK- mnie też wlistopadzie jak brałam dowcipnie zalewało-czasem biegłam w nocy do wc bo myślałam ,ze @!! tak leciało..
a potem jak sie okazało,ze ciążą i brałam 2 wieczoremi 1 rano to dopiero był hardcore...wkładka za wkładką..

LOPOP- przykro...myślałam ,ze tym razem......

oj cieżki nasz los-ciężki..

MAĆKU- do 3 coraz bliżej -&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :):)

reklama
Witajcie,

nie wiem czy pamiętacie moją hostoryjke, w piątek robiłam drugi raz bete, urosła, choc nadal nie za wysoka, lekarz mówił, że tak moze byc. Wzcoraj byłam u ginka i na usg nie widac pęcherzyka, ale jakąs plamkę, która urosła od piątku. Lekarz mówi, że to na pewno ciąża, problem tylko czy prawidłowa, szukał tez ciąży pozamacicznej, póki co ją wykluczył. Kazal dzis powtórzyc bete, czekam wiec na wyniki. Czy któraś z Was miala coś podobnego? Taką nieregularna plamkę, czarną, niby 2mm, czy to w ogóle może byc ciąża?

Witajcie,

nie wiem czy pamiętacie moją hostoryjke, w piątek robiłam drugi raz bete, urosła, choc nadal nie za wysoka, lekarz mówił, że tak moze byc. Wzcoraj byłam u ginka i na usg nie widac pęcherzyka, ale jakąs plamkę, która urosła od piątku. Lekarz mówi, że to na pewno ciąża, problem tylko czy prawidłowa, szukał tez ciąży pozamacicznej, póki co ją wykluczył. Kazal dzis powtórzyc bete, czekam wiec na wyniki. Czy któraś z Was miala coś podobnego? Taką nieregularna plamkę, czarną, niby 2mm, czy to w ogóle może byc ciąża?
hmmmm ja nic takiego nie miałam , nigdy nie byłam w ciazy...trzymam mocno kciuki zeby beta była wysoka:-)

KASIK- pewnie,ze Cie pamiętamy...ale masz "zamieszanie"..mam nadzieje,ze dzisiejsza beta bedzie piękna i wysoka-czekamy z Tobą na wyniki ..&&&&&&&&&&&&&&&&

a o której mają być ?????

KASIK- domyslam sie ,ze serce pęka z niepewności...

no to jeszcze 2,5 godziny i sie wyjasni..
najpierw sie szarpiemy ,zeby zajść w ciążę a potem ...ach ciężkie to wszystko-jestem z Tobą :)

Dokładnie, ja juz miałam przygody z testami, pare razy były pozytywne, okazywalo sie ze nic z tego. Potem po pregnylu wszystkie objawy ciaży, testy pozytywne i dopiero potem wyczytalam, ze po pregnylu trzeba min 14 dni poczekac. Rozczarowanie. Potem hsg, ból ale i nadzieja. I teraz druga próba po hsg i takie cos. NIe wiem jak to zniose, to jest za duzo jak na moją małą głowke :-(

Powtorzylam dzis test no niestety jedna kreska :no:
ale dziwne ze temp. caly czas 37
czekam na @

kasik zaciskam &&&&&&&&&&&& i wspieram

reklama
Do góry