reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
cześć babeczki :)

MAŁPAJAJA- dziękuje bardzo :)) trzymaj może sie uda-owu miałam we wtorek a działania były wtorek i środa :)))))jestem pełna nadziei -jak co cykl-...
za Twoje wyluzowanie i dobre efekty tego też zaciskam &&&&& !!

MAJA- dziękuje za &&&.
Tobie również powodzenia :)))

a jaki to syrop ??na receptę?? bo u mnie ze śluzem też średnio na jeża ..

ściskam pozostałe kobietki :)

reklama
Cześć dziewczyny :) mogę się do Was dołączyć? :) Jestem kolejna pcowiczką na luteinie i clo, czekam na @, test ciazowy wyszedl negatywnie niestety, zaczynam 5 cykl z clo... w tym cyklu mialam pierwszy raz owulacje i nie potrafilam odroznic ciazy od boli poowulacyjnych i czasem mnie wyobraznia lekko ponosila :) ale dalam na luz, mam nadzieje ze @ szybko przyjdzie by zaczac nowy cykl :) Pozdrawiam!:happy:;-)

Hej Błonka:-) Jasne że możesz dołączyć:tak: Ja co prawda piszę "z doskoku" ze względu na brak czasu ale dziewczyny na pewno będą wspierały Cie z całych sił :tak:
Maćku kochana ja bym zrobiła na Twoim miejscu betę jeszcze raz lub sikacza w dniu spodziewanej@, bo serce dzidzia jeszcze jest bardzo malutka i nie ma się co dziwić że był tylko zarys II kreseczki;-) To i tak pieknie że sie pokazała. Ja robiłam sikacza w dniu @ i wyszla mi ledwo widoczna! Bardzo Ci kibicuje i wierzę że to właśnie jest Twój czas :-)
Beatko ja też własnie słyszałam że lekarze przepisują syropy na rozrzedzenie śluzu:tak:
Kurde a ja dziś się nasprzątałam i teraz dośc mocno boli mnie brzuch na dole:eek: Więc są 2wyjścia :) Chociaż ja z reguły nie mam PMS a do terminu 2 zostało jeszcze 2 dni:sorry:
Mamciu kochana co u Ciebie?

BŁONKA- witaj i rozgość sie -powodzenia w nowym cyklu &&&

SUZI- cześc kochana-u mnie do przodu-owu była,działania były teraz pozostaje czekac ,mieć nadzieje i zaciskać &&&& :)

Maćku kochana ja bym zrobiła na Twoim miejscu betę jeszcze raz lub sikacza w dniu spodziewanej@, bo serce dzidzia jeszcze jest bardzo malutka i nie ma się co dziwić że był tylko zarys II kreseczki;-) To i tak pieknie że sie pokazała. Ja robiłam sikacza w dniu @ i wyszla mi ledwo widoczna! Bardzo Ci kibicuje i wierzę że to właśnie jest Twój czas :-)
No niestety radosc byla przedwczesna - dzis zrobilam sikacza tej samej firmy i ani cienia drugiej krechy:-( Termin @ (gdybym nie brala lutki i dupka) mam jutro, wiec juz powinien wyjsc...

MAĆKU- ja Ci odpisałam na IUI ..

BEATKA- mam pytanie ,jak Ty zrobisz z Castagnusem jak zajdziesz??
bo ja go biore od 3 marca od 1d.c tamtego,20 marca dostałam @ -dalej biore-teraz jestem po owu i tez biore i co-jak zrobie test to odstawić??jesli wyjdzie II ?
BO PYTALAM GINA CZY MOGE BRAĆ I POWIEDZIAL ,ZE TAK-NA REGULACJĘ CYKLU ALE NIE ZAPYTALAM KIEDY ODSTAWIĆ???

Wiesz może??bo niby to ziołowe ,ale zawsze jest ale...

Palu ,Mama tak jak Beatka napisała syrop się nazywa exputex mam go pić 6dni okołoowulacyjnych ,bo gin mówił że czasami jest problem taki że śluz jest za gęsty a on rozrzedza, w sumie tylko troszeczkę zauważyłam zmianę ale może cosik pomoże w tym cyklu, zobaczymy za tydzień na kolejnej wizycie czy sie tam cosik zadziało, boję sie że będzie tak jak w poprzednim cyklu że endo maleńkie:( no ale może się uda!!!dziś mam płodny śluz i bolą jajniki ,no ale staranka każdy dzień więc może się uda w końcu . Wiecie co laseczki od kiedy odstawiłam lutke to spadam z wagi ,ale nie przytyłam jak zaczełam brać lutkę cały czas jedna waga a teraz 3,5kg mniej i nie wiem nawet dlaczego?no ale nie żebym się niecieszyła i cosik marudziła!!!:-Dbo się cieszę i tak jeszcze z 4kg by się zdało zgubić:)
Maćku ja nadal trzymam mocnooo&&&&&&&&&&&&& mam nadzieję że się uda!!!!!!!!!!!
Błonka witaj serdecznie i trzymam &&&&&&&&&&&& za kolejny cykl!!!

MAJA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl-niech sie uda :)) ja na endo biorę Omega 3 kwas i wit B6 :)

a ja robiłam testy owu od niedzieli i tak-ndz i poniedziałek negatywne(robie przed 17.00)we wtorek pozytywny i wieczorem działanie,w środe pozytywny i wieczorem działanie dziś negatywny:))
tak więc mam nadzieje,ze jestem po owu i tempka skoczyła na 36,9 dziś wiec jestem dobrej myśli i pełna nadziei:))

reklama
Hej, byłam na becie - wynik 7,03
a normy to: Kobiety - mIU/ml 0-2.7
Ciaza 1.3-2 tydzien - mIU/ml 16-156
I jak to interpretować???

Do góry