Mavika! Ależ masz słodkie 3-dniowe dziecię! Piękne włosiaki i cały taki do kochania!:-) Uściskaj od cioci Kruszki :*
Ikaśka bomba!!!!! Wrzuć zdjęcie testu to może i do mnie to dotrze. M powiedziałam, myślę o Tobie, musi być dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
Leć na L4. O te nasze Skarby trzeba dbać. Ja poszłam na zw, co prawda nie mam powrotu do pracy,ale cokolwiek się działo w ciąży to przynajmniej wiem, że nie przez pracę.
Gryzoń jeszcze i nam się uda ;-). Aczkolwiek mi to nie wiem kiedy, bo co cykl to dłuższy, a w tym nawet owu jeszcze nie było, a już 39 dc. Także żegnam się z moją odzyskaną "naturalnością".
Kamii no fajnie, że się ogarnęłaś

Fajny ten tekst od Ani
Aniu zdrówka dla Martuni &&&&&&&&&& Dobrze, że się babce nie dałaś. Trzeba ufać matkom. Mnie to mieli dosyć jak byłam z Frankiem "taka problemowa matka", ale oni tam mieli taki burdel, że trzeba było wszystkiego pilnować.
Jutro jadę na Działdowską na pobyt dzienny do alergologa z Frankiem. Nic nie wiem... dałam d... Bo powinnam wcześniej ustalić co i jak. A tak przez ten urlop to mi się rozjechało wszystko, żyłam bez zegarka, dat i teraz mam. Dobrze, że siostra mi skierowanie odebrała... Chyba pojadę na 7.30 i tyle