Nasturtium
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy clo bierze się zawsze 5-10 dzień cyklu, czy to różnie jest dobierane?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zazwyczaj bierze się od 3dc przez 5 dni.Dziewczyny, czy clo bierze się zawsze 5-10 dzień cyklu, czy to różnie jest dobierane?
Ja sie po nich normalnie czulam ale na mnie nie działały. Pomógł mi letrozolA jak odnośnie skutków ubocznych? Wiadomo, że każdy ma inaczej, ale jak się czułyście?
Letrozol wywołał owu od razu? Ja mam mieć tylko miesiąc clo, jak nie zadziała to kolejny miesiąc letrozol.Ja sie po nich normalnie czulam ale na mnie nie działały. Pomógł mi letrozol
U mnie sprawa byla zlozona bo mam też pcos. Bralam kilka miesięcy clo w różnych dawkach i nie uroslo mi nic. Po letrozolu w dawce 3x1 mialam owulacje. W ciągłu półtora roku leczenia clo i letrozolem udalo mi sie miec 3 lub 4 owulacje tylko wiec ze mnie trudny pacjent. Ale wszystkie były po letrozolu. Obecnue jestem w ciążyLetrozol wywołał owu od razu? Ja mam mieć tylko miesiąc clo, jak nie zadziała to kolejny miesiąc letrozol.
Gratuluję ciążyU mnie sprawa byla zlozona bo mam też pcos. Bralam kilka miesięcy clo w różnych dawkach i nie uroslo mi nic. Po letrozolu w dawce 3x1 mialam owulacje. W ciągłu półtora roku leczenia clo i letrozolem udalo mi sie miec 3 lub 4 owulacje tylko wiec ze mnie trudny pacjent. Ale wszystkie były po letrozolu. Obecnue jestem w ciąży
Ja przez półtora roku staralam się nie majac swojej owulacji, przez ten czas mialam 3-4 owulacje i w tej ostatniej udalo mi sie zajść w ciążę. Jestem w 14 tygodniu. Owulacje na tabletkach mialam późno bo 17-23.Gratuluję ciążyUdało się w którym cyklu?
A jak u Ciebie z okresem? Masz „swój”, czy wywoływany?Ja przez półtora roku staralam się nie majac swojej owulacji, przez ten czas mialam 3-4 owulacje i w tej ostatniej udalo mi sie zajść w ciążę. Jestem w 14 tygodniu. Owulacje na tabletkach mialam późno bo 17-23.
Wywoływany. Zawsze po potwierdzonej owulacji bralam progesteron, ciąży nie bylo odkladalam, a jak byla ciaza to biore ciągle 1x1A jak u Ciebie z okresem? Masz „swój”, czy wywoływany?
Progesteron ok?