Aneczka2021
Fanka BB :)
Tak dlatego przepisują duphaston lub progesteron besins i jeśli będzie test pozytywny bierzesz dalej a jesli nie to odklada sie i czeka na okresNo właśnie w takim przypadku chyba powinien pomóc syntetyczny progesteron.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak dlatego przepisują duphaston lub progesteron besins i jeśli będzie test pozytywny bierzesz dalej a jesli nie to odklada sie i czeka na okresNo właśnie w takim przypadku chyba powinien pomóc syntetyczny progesteron.
Tylko chyba też jest ważne żeby po stwierdzonej owu odczekać kilka dni z duphastonem? Gin mówiła mi wczoraj, że najlepiej wziąć 3 dni po stwierdzonej owu.Tak dlatego przepisują duphaston lub progesteron besins i jeśli będzie test pozytywny bierzesz dalej a jesli nie to odklada sie i czeka na okres
Ja szlam bralam kolejnego dnia po potwierdzonej owulacjiTylko chyba też jest ważne żeby po stwierdzonej owu odczekać kilka dni z duphastonem? Gin mówiła mi wczoraj, że najlepiej wziąć 3 dni po stwierdzonej owu.
Dziękuję za info, dopytam jeszcze w styczniu.Ja szlam bralam kolejnego dnia po potwierdzonej owulacji