reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
hi hi hihi aż ja weszłam na tę stronkę z piosenkami i spiewałam Zuzie

wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Śliczna jest ta piosenka i od razu ją wyczaiłam ,czy to przeznaczenie

No ja tez podejrze pare tekstow, bo juz mi pomyslow bylo brak:-) dzieki:-)
A my nadal jestesmy na etapie przewracania sie z brzuszka na plecki, wczoraj moj maz ogladal jak malec sie meczy i wscieka i nie mogl sie nadziwic jakiego ma silnego synka:-) A no i grzechoteczke tez juz lapie, daje mu na zmiane raz do jednej, raz do drugiej raczki
Tylko nie wiem czy tak do konca wie na co i po co ta grzechotka, ale lapie
A my nadal jestesmy na etapie przewracania sie z brzuszka na plecki, wczoraj moj maz ogladal jak malec sie meczy i wscieka i nie mogl sie nadziwic jakiego ma silnego synka:-) A no i grzechoteczke tez juz lapie, daje mu na zmiane raz do jednej, raz do drugiej raczki

wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Mój na razie próbuje łapać rączką gryzaczka ale nie zawsze mu się udaje .Jak na razie uwielbia jak siedze u niego w nogach i ładuje mnie wtedy z całej siły i nieraz zaboli
.Dobry masaz na brzuch hi hihi

No, moj tez po brzuchu mi daje.:-) Myslalm, ze to juz za nami, te kopniecia w brzuch, ale nic sie nie zmienilo. No tylko tyle,ze przedtem kopal od srodka a teraz z zewnatrz. Oj i masz racje Wiolu, czasami zaboli

wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Dzisiaj była u nas moja siora i tak gówniarz do niej zagadywał że normalnie się uśmiałyśmy
Prowadził dyskusje na całego

reklama
Podziel się: