• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co na ból głowy w ciąży?

reklama
Mi pomagała tylko pyralgina,wypicie dużo płynów lub sen. A mam migreny Lekarz mi pozwolił wtedy ale czy w ciąży ogolnie można brać tego nie wiem.

Amol na ból glowy stosuje się zewnietrznie do nacierania- musialabys zapytac gina, moge polecić plastry do naklejania na czoło apap ice. Innych leków bezpiecznych na okres ciąży nie ma, musisz jakoś to przetrwać.

Mi pomagała tylko pyralgina,wypicie dużo płynów lub sen. A mam migreny Lekarz mi pozwolił wtedy ale czy w ciąży ogolnie można brać tego nie wiem.
Najlepiej byś zapytała lekarza bo tak często bóle glowy to moze byc cos poważniejszego niz tylko ból głowy. Może tez jest to migrenowe albo za mało płynów przyjmujesz? Szukalabym bardziej przyczyny niż leków na to na chwile obecną tym bardziej ze w ciąży za duzo nie wolno

Najlepiej byś zapytała lekarza bo tak często bóle glowy to moze byc cos poważniejszego niz tylko ból głowy. Może tez jest to migrenowe albo za mało płynów przyjmujesz? Szukalabym bardziej przyczyny niż leków na to na chwile obecną tym bardziej ze w ciąży za duzo nie wolno
Wydaje mi się, że to przez ciśnienie na dworze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry