Klaudia126
Fanka BB :)
wstaw zdjęcie dwóch pozostałych testówZrobię betę w piątek , przynajmniej będę wiedzieć dokładniej bo 3 test wyszedł mi już podobnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wstaw zdjęcie dwóch pozostałych testówZrobię betę w piątek , przynajmniej będę wiedzieć dokładniej bo 3 test wyszedł mi już podobnie
Tutaj mam test z przed 3 dni a drugiego testu nie mam zdjęciawstaw zdjęcie dwóch pozostałych testów
tutaj kreska się rozjechała, więc też tak po 3 dniach odczytywać wyniki z wyschniętego testu to nie radziła bym. Zrób za 2 dni z porannego moczuTutaj mam test z przed 3 dni a drugiego testu nie mam zdjęcia
test zalany, ja zrobiłam testów X (dużo, serio - możesz spojrzeć na wątek, w którym kreski były bardzo lekko widoczne). Zrób betę. Będziesz pewna.Tutaj mam test z przed 3 dni a drugiego testu nie mam zdjęcia
Akurat te zdjęcie powyżej jest zrobione od razu po zrobieniu testututaj kreska się rozjechała, więc też tak po 3 dniach odczytywać wyniki z wyschniętego testu to nie radziła bym. Zrób za 2 dni z porannego moczualbo jak nie chcesz czekać to leć na betę
wiem jak to jest dopatrywać się pod każdym możliwym kątem i światłem tej drugiej kreski także trzymam kciuki, aby była mocniejsza i nie budziła wątpliwości
![]()
Mam właśnie zamiar iść w czwartek albo w piątek zależy kiedy będę miała wolnetest zalany, ja zrobiłam testów X (dużo, serio - możesz spojrzeć na wątek, w którym kreski były bardzo lekko widoczne). Zrób betę. Będziesz pewna.
Po 3 dniach to kreska już powinna być widoczna bez specjalnego wytężania wzrokuTutaj mam test z przed 3 dni a drugiego testu nie mam zdjęcia
to coś nie tak z tym testem, że jest tak rozlany od razu po zrobieniu...Akurat te zdjęcie powyżej jest zrobione od razu po zrobieniu testu
Ja i moi bliscy widzimy delikatną kreskę ale chciałam też dopytać się tutaj dla pewnościPo 3 dniach to kreska już powinna być widoczna bez specjalnego wytężania wzroku
za dużo kropel moczu, 3 wystarcza, więcej nie trzebato coś nie tak z tym testem, że jest tak rozlany od razu po zrobieniu...