marta18691
Fanka BB :)
Kreska jest fajna widać ją 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak czułość była ta sama, piersi nadal bolą, brodawki również są jakieś dziwne.. no nic istnieje jeszcze możliwość, że po prostu pink oszukał a owulacja mogła się przesunąć ze względu na nieregularne cykle.. 9 listopada mam wizyte u ginekologa na onkologii więc może coś się wyjaśni... zrobiłabym jeszcze tą bete za kilka dni ale sama nie wiem czy jest sens.. po tak ciężkim roku i tych testach czasami już brak sił....A czułość testu była ta sama?
Zrób betę. Fałszywy test mógł być zarówno ten pozytywny jak i negatywnyTak czułość była ta sama, piersi nadal bolą, brodawki również są jakieś dziwne.. no nic istnieje jeszcze możliwość, że po prostu pink oszukał a owulacja mogła się przesunąć ze względu na nieregularne cykle.. 9 listopada mam wizyte u ginekologa na onkologii więc może coś się wyjaśni... zrobiłabym jeszcze tą bete za kilka dni ale sama nie wiem czy jest sens.. po tak ciężkim roku i tych testach czasami już brak sił....![]()
A beta kiedy najwczesniej może wyjść?Zrób betę. Fałszywy test mógł być zarówno ten pozytywny jak i negatywny![]()
48 h po zagnieżdżeniu zarodka. Zagnieżdżenie następuje 6-12 dnia po owulacji, ale standarodowo raczej 8-9 dzień. Najbezpieczniej zrobić najwcześniej 12 dpo, ale teoretycznie może już wyjść 8 dpo.A beta kiedy najwczesniej może wyjść?
Jeju dziewczyny! Dziś zrobiłam test bobo 25 mlu po 3 minutach pojawiła się blada druga kreskaTa kreska pojawiła się o czasie? Nie robiłaś kolejnego testu od niedzieli? Jeśli taka była już w niedzielę, to spokojnie możesz powtórzyć test i jeśli będzie pozytywny, to skocz na betę.![]()
Badalam ale w czwartek 3 i nic nie wakazywała, dzis jeszcze kupie testy zrobie jutro rano u odrazu polece na beteNie badałaś jeszcze bety od tego czasu? Zrób betę koniecznie i przyrost po 2 dniach w tym samym laboratorium mniej więcej o tej samej godzinie.