reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
a u mnie TEST winary sposób na kurczak z ziolami i czosnkiem wlasnie jest w worku w piekarniku zobaczymy pachnie ladnie
do tego ziemniaki i pomidory ze smietana a na deser dla kazdego cieply lodzik taka babeczka czesto pod nazwa murzynek :-)

calkiem smaczne serio tylko skorka z kurczaka przykleila sie do tego worka i byl kurczak raczej bez skory ale dobrze opieczony byl miekki wiec szymek bez problemu zjadl razem z nami. danie latwe i czyste w robocie. ja trzymalam kurczaka 1h20m bo mialam cale udka.

moge powiedziec :polecam

Gosia, ja jem tylko grzyby zbierane przez rodziców i teściów, bo oni się doskonale znają na grzybach. Na sobie bym nie polegała wcale :sorry2:

Ja dziś na obiad gotuję zupę ze świeżych ogórków.

Ze mną było podobnie. Pojechaliśmy kiedyś na grzyby z moimi rodzicami i teściami, porozdzielaliśmy się w parach. My z Tomkiem uzbieraliśmy wiaderko, a jak się razem zebraliśmy spowrotem, to rodzice i teściowie przebrali nasze grzyby. Połowę musieliśmy wyrzucić, bo były trujące :zawstydzona/y:

reklama
Do góry