reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
u nas suchy makaron -Szymek zjadłgo już pełną miseczkę więc nie wiem czy zupkę wciśnie.:eek:

Szymek też tylko świderki uznawał ale od jakoiegoś czasu takie z lubelli uszka weszły w życie

U nas też makaron i to w każdej niemalże postaci, ale byle nie był zbyt drobny no i rozpaćkany, najlepiej al dente :-)

Karola ciekawa ta zastawa dziecięca... wszystko ma swoje miejsce:-D Może Oliverowi bym kupiła:-p

no jak dla mnie boskie bo nic nie spadnie na podłogę i do tego nauczy się układać puzzle.Szymek już za duży bo widać że ten widelec to cięzko aby samemu nabijać np. schaboszczaka. jakby byłą wersja z metalowymi sztućcami to bym kupiłam napewno.

reklama
super zastawa KArola:-), ale faktycznie, raczej dla mniejszych dzieci:tak:

u nas dzis szagówki (kopytka) ze skwarkami i gotowana kapusta kiszona - czyli znowu wyzerka na maksa:zawstydzona/y:

Do góry