reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
Emilka też ogórkową lubi jedna z nielicznych zup co zjada potem pomidorowa i rosół ;-)

u nas dziś pomidorówka ale z makaronem i plendze ziemniaczane :tak:

al macie fajnie. ja mojego męza to nigdy nie wliczam do chętnych na zupkę ale niestety: ogórkowa, kapuśniak,wszelkie owocowe na słodko, odpadają.

u nas dorsz smażony, ziemniaczki i surówka z pekinskiej
Hubek pewnie znowu bedzie chciał sprobowac rybkę:-)
ogórkowa uwielbiamy, kapusniak też:tak: (Hubek nie jadł jeszcze z wiadomych względów)

reklama
To prawda:szok:... jeszcze o tym nie myślę i nie próbuję sobie tego wyobrazić:sorry: Trochę się obawiam tego powrotu do rzeczywistości. O ile o codziennych czynnościach typu pranie, sprzątanie czy zmywanie nie zapominam, bo to należy również do moich obowiązków tutaj, o tyle pomoc przy dzieciakach i kontakt z bliskimi będzie trudny do odtworzenia po powrocie:-(

Do góry