reklama

Co sądzicie o tym skoku temperatury?

spelnicmarzenie

Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.. przed okresem zaczęłam mierzyć temperaturę jednak w 2 dzień okresu się rozchorowałam i nie mogłam mierzyć temperatury przez kolejne 3 dni.. zaczęłam na nowo. Dzisiaj wyszedł taki skok.. co to oznacza? Do dni płodnych jeszcze mi brakuje ale żeby był taki skok temperatury?

Załączniki

• IMG_2500.jpg
    IMG_2500.jpg
    73 KB · Wyświetleń: 253
reklama
Trzeba mierzyć dalej. Ja np. w poprzednim cyklu miałam taki jednorazowy skok, a właściwa owulacja była później. Musisz też pamiętać, że jeżeli w danym cyklu byłaś chora to też może się ten wykres rozjechać

dziękuje! Uspokoiłaś mnie troszkę, to jest mój pierwszy miesiąc z mierzeniem temperatury..
jestem również na diecie i suplementacji.. zobaczymy co to będzie ♥️dziękuje jeszcze raz
Tym bardziej postaraj się tym tak nie martwić, bo rzadko się udaje już w pierwszym cyklu. A bardzo łatwo dostać w głowę od ciągłego myślenia o tym. Trzymam kciuki żeby szybko się udało 😁

Tym bardziej postaraj się tym tak nie martwić, bo rzadko się udaje już w pierwszym cyklu. A bardzo łatwo dostać w głowę od ciągłego myślenia o tym. Trzymam kciuki żeby szybko się udało 😁
dziękuje bardzo! To nie jest pierwszy cykl w którym się staramy a raczej dobrze bawimy ale wiesz, tak czy siak jakoś za pierwszym razem mierzenia czy to testów czy temperatury mam jakieś obawy i panikę 😂 No cóż, taka już jestem 😂 dziękuje bardzo!!!

reklama
Cześć Dziewczyny!
Czy możecie mi powiedzieć jak ten wykres wyglada? 😕 wszystko było ładnie pięknie i nagle 36,13 stopnia… a tu powinna wystąpić już powoli owulacja.. zaczęłam się martwić 😔
Mam niesamowity śluz, bardzo dużo od wczoraj, jak białko jajka a tu taka temperatura 😔

Załączniki

• IMG_2519.jpg
    IMG_2519.jpg
    75,6 KB · Wyświetleń: 51

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry