iwonaimaja
Fanka BB :)
u mnie dopegyt już ponad miesiąc jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny a jak lekar powiedział mi,ze mały jest położony główka do dołu i od kilku dni czuje i widzę jak by brzuch mi opadał w dół to czy możliwe żebym szybciej urodziła? Jestem dopiero w 29,3dniu ale mały o tydzień niby starszy z pomiarów jest.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
mam wszystko to co Ty i główką w dól i duży i ból krocza, tzw rwanie w pachwinach i miednicy(oprócz innych bóliNo właśnie moge tak rękę sobie położyć i miednica i krocze mnie od kilku dni boli [emoji853]
Chodziło mi że jak dziecko przybierze na wadze i pod koniec ciąży bedziesz mogła tak rękę włożyć to wtedy coś możesz przypuszczać. Ale teraz mówię ci że mam tak samo ale to dlatego że mała też jest główką do dołu ale nie ma jeszcze nawet dwa kilo i się po prostu mieściNo właśnie moge tak rękę sobie położyć i miednica i krocze mnie od kilku dni boli [emoji853]