• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co słychać u Groszka/ Fasolki

malinowa przeróżne są wyznaczniki jak przeliczać tygodnie na miesiące i na trymestry, także czasem ciężko dokładnie ocenić :) ogólnie 13 tydzien konczy 1szy trymestr.

reklama
My już po wizycie u lekarza, wszystko super :) dzieciątko zdrowe, lekarz nie widział żadnych nieprawidłowości, powiedział, że ciąża jest wręcz książkowa :) Maluszek fikal na usg, ssał kciuka, machal rączkami i nóżkami :) dostaliśmy chyba z 10 zdjęć :):) coś tam mu dyndało między nogami, ale mamy się nie nastawiać, bo mogą to być wargi sromowe. Ważne ze ma dwie nóżki, dwie rączki i wszystko na miejscu :) Jestem bardzo szczęśliwa :)

Gratulacje!!!! Najważniejsze, że dzieciatko zdrowe! na płeć można jeszcze poczekać :-)

Witam się! Byłam dziś na dodatkowej, prywatnej wizycie.... No i już wiem kim jest mój lokator... Będziemy mieć syna! Choć marzyłam o córce... No Zobacz załącznik 741999

Gratulacje!!!! Chłopaczki są takimi słodziakami! ja tez nie mogłam się doczekać kiedy się dowiem i tez miałam dodatkową wizytę. Mi wszyscy mówili, że będzie chłopak ale ja czułam, że to Kobietka i tym sposobem bedą trzy córki i jeden syn orzeszek :-)

Malinowa ale wiesz, każdy mówił ze moglabyby być równowaga dwóch chłopców i dwie dziewczynki. Ale będą trzy Babeczki i jeden Facet

ewjaaa super wieści :) im starsze dzieciaczki tym się fajniej te USG ogląda ;)

MalinowaMarta gratulacje synusia! Najwyżej córka będzie druga :P Chyba to fajnie mieć starszego brata :D

Doczytałam w necie jak się nazywają te parametry od przezierności karkowej i kości nosowej.
NT czyli przezierność mam 2.0
NB czyli kość nosowa - obecna.

Czyli z tego co się orientuję te parametry są ok:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry