Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję , teraz skończył 4 miesiące Ale już też ponad miesiąc się z tym borykamy. Myślałam już nam zmiana mleka Ale się tego boje :-)Dzidziulek słodki!
Krostki wyglądają jak u mojego - miał problem z suchą skórą. Myłam w emoliencie i smarowałam kremami na AZS, takimi od pierwszych dni życia. Koło miesiąca i przeszło. Ile ma teraz maluszek? U nas pojawiły się dopiero koło 3 miesiąca.
Jakieś rady na to schorzenie??Wygląda na trądzik niemowlęcy
Według mnie to nie stosować żadnych oleistych kosmetyków, gdyż nasilają objawy trądziku.Jakieś rady na to schorzenie??
A jak toleruje mleko? Ulewa? Jak nie ma żadnych problemów z brzuszkiem, to na razie nie zmieniaj. Spróbuj nawilżać skórę, a jak nie zejdzie, to zawsze możesz skonsultować z pediatra, przy okazji szczepień czy wizyty.Dziękuję , teraz skończył 4 miesiące Ale już też ponad miesiąc się z tym borykamy. Myślałam już nam zmiana mleka Ale się tego boje :-)