reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Tafojka anpewno bedzie ok.
moaj jeszcze przebojow nei miala, chcoiaz w zeszlym roku byla wozkiem an cmentarzu, ale byal grzeczna.a
w tym roku zobaczymy jaka bedzie pogoda.

dobar dziewczyny aj uciekam bo Oli wstala
milego popoludnia

... no i mam nadzieje ze jak pozneij zajrze to bedzie co poczytac:)

Hej Lasencje. :-)

Wczoraj wieczorkiem mnie nie było,bo pojechałam z moim Bratem na zakupy do Auchana i przy okazji kupiłam Zuzi plastikowe pudło na zabawki,bo kartony wiecznie są porozdzierane,bo moje Kochane Dzieciątko wchodzi do nich i się bawi,że robi "myja myja". :-D :sorry2: :-D :-D :-D

Rano ogarnęłam domek,położyłam Zuzię spać i poleciałam do tej szkoły dowiedzieć się o te szkolenie hennowo/regulacyjne. ;-)

W drodze powrotnej miałam niespotykaną na codzień przygodę. :baffled: W okolicach naszego osiedla (mieszkamy przy lasku),kręci się stado dzików. :sorry2: I w momencie,kiedy rozdzieliłam się z G.,na drodze stanęło mi 8 "małych" (bardziej bym powiedziała,że młodych,bo małych to nie :-p) dziczków i ich bycza mama. :szok: :szok: :szok: Trochę się ich przestraszyłam,mimo,że tylko sobi stały i jadły. :sorry2: Wolałam nie ryzykować i poszłam okrężną drogą. :-p

A teraz czekam sobie na pizzę,a co tam. ;-) Raz kiedyś można sobie poszaleć. :-p

U Nas dziś od rana pada. :dry: Więc albo podjedziemy z Zuzią do salki zabaw albo posiedzimy w domku - drugi dzień pod rząd. :angry: :baffled: :baffled: :baffled:

Agutka to mialas duzo szczescia ogladalam kiedys w tv program o dzikach i muwili tam ze matka z malymi moze byc bardzo niebezpieczna.
I czego sie dowiedzialas o tym kursie dasz rade sie na niego zalapac?

Agutka ale mialas spotkanko:szok:,a tak swoja droga to fajne macie te kursy:tak:ja sie wlasnie zastanawiam czy tutaj sie nie udac na jakis:blink:musze poczytac czy cos organizuja:blink:
moj brzdac spi(ale pewnie nie za dlugo:sorry2:),pranie wstawione,zaraz obiad tez wstawie bo dzisiaj goloneczka:-pale najpierw kawusia:tak:

Majuś,załapię się. :-) Tylko chodzi o to,czy MOPS mi go zasponsoruje. :sorry2: A tego jeszcze nie wiem. :-(

Niunia,a masz jakiś przepis na tę golonkę? Bo ja tego nigdy nie jadłam i nawet nie wiem,jak się za to mięcho zabrać i z czym najlepiej smakuje. :sorry2:

Ja zmykam,bo Zuzia zaraz wstanie. :-)
Będę wieczorkiem. :tak:

Miłego popołudnia! :-)

Niunia,a masz jakiś przepis na tę golonkę? Bo ja tego nigdy nie jadłam i nawet nie wiem,jak się za to mięcho zabrać i z czym najlepiej smakuje. :sorry2:

Agutka specjalnego przepisu nie mam:no:ja ja najpierw gotuje w przyprawach(ja sypie chyba wszystko co ma w szafie:-p)potem jak sie podgotuje to pieke w piekarniku,a podaje z kapusta kiszona albo jakos inna sorowka zalezy co ma w domu:blink:a i do glonki robie sos chrzanowy:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry