reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

A mi się szykuje cięęęężka nocka. :-( Właśnie robię 2gą partię prania,3cia pierze się u mojej Mamy. :-( Zuzia 3 razy mi zwymiotowała. :-( Cały dzień chodziła pogodna,tylko jeść nie chciała - zjadła wyłącznie obiadek i jabłuszko. :-( Mówię Wam,tak mi Jej szkoda. :-(
Kiedyś już przez to przechodziłyśmy przy rotawirusie. :baffled: Ale teraz nie miała się gdzie zarazić,bo 2gi dzień siedzimy w domu przez deszczysko. :baffled: :-(
Wtedy strasznie się bała i płakała,a teraz? Gdybym nie weszła do pokoju i nie poczuła smrodku,to w ogóle bym nie wiedziała,że te wymioty miały miejsce. :sorry2: :-( Najbardziej zasmucił Ją fakt,że Misiu,Krecik i Mickey muszą iść do prania,bo się pobrudziły. :sorry2: :-( :sorry2:

reklama
Masakra z tymi dziecięcymi chorobami. :-(

Ale dobrze (o ile tak to można nazwać :-(),że to się stało dzisiaj w domku,a nie jutro,jak będziemy już u G. ... O ile będziemy - bo to zależy,czy Zuzia będzie się lepiej czuła.

Agutka zdroweczka dla naszej ksiezniczki,
Moj maly dzisiaj cos zasnac nie mogl:sorry2:i wkoncu dostal czkawki i z ta czkawka zasnol:-D
A Agutka jutro nas opuszcza:-(szkoda:-(ale jak by co to miluskiego mieszkanka u G;-)

czesc dziewczynki

agutka biedna zuzanka - duzo zdrowka dla niej:tak: ja tez się zawsze boję jak dzieci chorują - teraz mat jest podziębiony i starsznie kaszle z taką wydzieliną która się dławi:sorry2: i tez bierze go na wymioty----------------- oby jutro u Was bylo lepiej i nie pokrzyzowalo planów:tak:

ja juz się szykuję lulu---mialam dzis troszke przebojów z autkiem - do tego chore dziecko i lekarz:sorry2: i juz jestem padnięta
dobranoc agutka, ola, majus:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry