reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Cześc z rana. ;-)

Nocka Nasza,hm... średnia. :baffled: Do 1 robiłam pranie poszewek i pościeli. :sorry2: Zuzia tak do 2 pojękiwała,chyba,Ją dalej brzuszek męczył. :-( 2 razy sadzałam Ja senną do miski,żeby może coś tam zwymiotowała,ale Ona mówiła,że nie chce,tylko,że chce spać. :sorry2: I w sumie tylko mocno odbekiwała. Rano wstała w dobrym humorku. :tak: Dałam Jej mleczko,ale zauważyłam,że znowu Jej dokuczyło to w brzuszku (bez wymiotowania,same mdłości),no i dziś będzie dietka. :tak: :baffled: No i duuuużo pije,ale to dobrze. :tak: :tak: :tak:

Ok,mykam ogarniać dom i coś tam do torby spakować,bo jak już się przeniosę,to nie mam zamiaru tu wracać po cokolwiek,hehehe. :-p Mimo,że będę niecały kilometr od domu! :laugh2: :-D :-D :-D

Miłego poranku! :-)

dzien dobry:))
Basiu mam nadzieje ze jak zawsze poradzisz sobie z problemami.

Agutka dobrze ze nocka spokojna.
Majus duzo zdrowka dla Karola.
wiesz co te szczepienie na grype to chyba nic nie daje. aszczegolnei jak taka pogoda jest

Ja przybywam z kawusia:-)
Agutka jak bys czasami czegos zapomniala to zajrzyj do nas,:-p:rofl2:milutkiego rodzinnego spedzania czasu:tak:
Basiu trzymaj sie kochana,:blink:
Majus zdrowka i dla Karolka(och ty to masz za swoje z tymi chorobami:no:)
Tafojka co blizniaki porabiaja?

reklama
Dobrze ze moj rojberek jeszcze nieszaleje,ale cos mi sie wydaje ze jak juz zacznie sie poruszac dalej niz wokol wlasnej osi to wszystko(lącznie ze mna):-Dbedzie latac w powietrzu:-p:rofl2:a teraz sobie spi;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry