• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
czesc dziewczęta:-)

agutka - miłego wszystkiego;-):-):-)

czesc basia - martwilam się co tak się tu długo nie odzywasz - co tam się dzieje? pozdrawiam...

tafojka - a do której Twoje bąble spią z ranka? i spoznione ale szczere zyczonka z okazji rocznicy:tak:
ola:-)
maja:-)
moj spi u nas jakoś bez problemów - wracam ok.13.30 - myk do łózeczka - soczek do popicia - papa i wychodzę - jest chwilowy sprzeciw ale pozniej błoga cisza:tak:
przy natalii jak byla mala troszke inaczej to bylo bo i wieczorkiem się przy niej kladlam i w dzien w łóażeczku nie potrafila sama zasypiac - a teraz------- młódy nie wie co to spanie z rodzicami - i choć pewnie miłe - to wole nie pokazywać i nie przyzwyczjać

oooooo jakies łubudubu uslyszalam ooooo i placz - spanko się skończyło????????????:sorry2: jeszcze nieeeeeee proszęęęęęęęęęęę mamusia nie odpoczęla:sorry2:
pozdrawiam

Agutka kozaczku super:))
mi sietez podobaja, ale Oliwka zrobia sprzeciw butom z futerkami an gorze... no coz jej wybor:)
moze jak wybierzemy sie nastepnymrazme to jej sie spodobaja...

mala nie chciala spac, wiec mailysmy czytac bajke, usiadla mi an kolanach na fotelu i odjechala...
jeszcze spi.

Agutka milego wczasowania, no i do niedzieli:))

Dobry wieczorek.
Z Karolem chyba nie bedzie az tak zle,katar ma ale jak narazie nie jest gorzej,tempeaturka opadla,moze ta szczepionka przynajmniej zlagodzi objawy.
Agutka kozaczki super,i milych wczasow zyczymy.

reklama
Witam i ja,
z nad kubka gorącej aromatycznej herbatki :-)

herbata.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry