reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

olka dostałam prace w banku(całkiem przypadkiem) sprawdziłam sie i zaproponowali mi etat za calkiem dobre pieniadze. stażu wczesniej nie mialam zadnego wiec tym bardziej jestem szczesliwa bo teraz wszedzie chca z doswiadczeniem ...
ogolnie zawsze chcialam posiedziec do trzech lat z małym w domu ale że los chciał inaczej to trudno -życie...
na szczescie weekendy i popoludnia wolne wiec i tak nie narzekam a taka samowystarczalnosctez mnie troche podnioslana duchu;-)

a ty masz mus isc do pracy??

reklama
:-)czesc:-)
a z pracka to ci sie udalo:tak:... ja przy corci tak nie planowalam isc do pracy a skonczyla 2 latka i tak od niechcenia znalazlam:sorry2: przy macie myslalam sobie ze posiedze dluzej a tu kicha:-D mial 10 m-cy jak wrocilam --- ale nie zaluje:tak:
czesc Hana:))
ja szczerze powiem ze tez sie boje czasu kiedy pojde do pracy a Oli do przedszkola, ale coz jakos to bedzie...
ola - bedzie to z korzyscia i dla ciebie i dla oliwki - nie taki diabel straszny:tak:

hehe a ja siedze i sobie wino popijam:-p

mam mus... z alimentow nie da sie zyc...
a mloda we wrzesniu za rok bedzie juz mala 3 i pol roku i to nei o to chodzi ze ona pojdzie do rpzedszkola.
tylko wiesz jak jest w pierwszej pracy, wszyscy patrza jak idziesz na L4,a poczatki przedszkoal czasem sa ciezkie...
do tego poza mna nie ma kto malej odebrac wiec przed 16 bede musial wychodzic z pracy...

gdybym mial Oliwke z kim zostawic to pewnie tez bym juz pracowala:)

:-)czesc:-)
a z pracka to ci sie udalo:tak:... ja przy corci tak nie planowalam isc do pracy a skonczyla 2 latka i tak od niechcenia znalazlam:sorry2: przy macie myslalam sobie ze posiedze dluzej a tu kicha:-D mial 10 m-cy jak wrocilam --- ale nie zaluje:tak:

ola - bedzie to z korzyscia i dla ciebie i dla oliwki - nie taki diabel straszny:tak:

hehe a ja siedze i sobie wino popijam:-p

oj, ja wiemze nei taki diabel straszny, jakos sobie damy rade.:-D

a ja sobie siedze z cola.

napewno dasz rade - a w pracy nie zawsze krzywo patrza - ja mam na maxa w porzadku kierownika ktory sam ma chore dziecko i jak bralam zwolnienie bo w pon jechalismyna badania kontrolne do szczecina to bez problemu mnie puscil(mimo ze pracuje niecaly miesiac) i dzis tez mnie zwolnil wczesniej bo byly pustki wiec tobie tez zycze abys znalazla dobrą prace przy ktorej nie bedziesz sie stresowac;-)

hana ja tez nie zaluje chociaz moj maly to taki cycus(od pobytu w szpitalu sie taki zrobil) ale ogolnie oboje dalismy rade. ja go zostawiam z mama ale moja mama tez pracuje tylko chodzi na 14 i tylko 3 dni w tygodniu(robocze) takze czasami tylko musze kogos znalezc na te pozostale godzinki(narazie jest siostra ale tez caly czas nie da rady bo jest w klasie maturalnej)

hana a ty z kim zostawiasz małego?

Martucha to fajnie masz ze malego mozesz zmama zostawic:)
ja wlasnei Oliwki nie mamz kim zostawic.

tat pracuje na 3 zmiany i nie da rady, a mam anwet jak by byla w domu to pracuje do 16, praktycznei codziennie.

napewno cos wymyslisz - zawsze w najmniej oczekiwanym momencie dzieje sie cos pozytywnego;-):tak:

ja juz zmykam bo mały przybiega tu ciagle i nie chce sie polozyc to obejrze tv u niego:rofl2:

milej nocki kobietki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry