reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

ja tez własnie lece pod rugą kawke, w miedzy czasie kończe rosołek a moj mały już zasnął także chwila spokoju;-)

my po obiadku spacer, cmentarz i mini zakupy:sorry2:

reklama
Agutka witaj:))

jak minąl weekendzik u G??

Majus Oliwk nie maial ochoty spac, ale maial maly wypadek, przewrocila sie i rozwalila troche warge,polało sie troche krwi... i po tym zasnela.
jak wstala to nawet sladu nie bylo wiec jest ok..
pozniej poszlysmy na spacerek, na cmentarz i odwiedizlysmy kuzynke.
i powolutku dotarlysmy do domku i obiecnie mloda juz sobie nyna.

Hej Ola. :-)

Weekendzik suuuuuuuuuuuuuuuuper rewelacja!!! :-D :-D :-D Szkoda,że tak szybko minął. :-(
Wspólne posiłki i ich szykowanie,wspólne spędzanie każdej chwili... G. sam z Zuzią na porannym spacerku... Ach,normalnie cuuuuuuuuuudnie było! :-) :-) :-)
Kurcze,fajnie jest być z Kimś,Kto nie wali "fochów" na Ciebie,choćby nie wiem co (i choćby nie wiem,jaki to był mały powód :dry:)... A przy okazji nie zwala całej winy na Ciebie,mimo,że Ty nie powinnaś mieć niczego na sumieniu... Cieszę się,że jeszcze tacy Mężczyźni istnieją. :-) :tak: :tak: :tak: :-)

Ucałuj Oliwcię w "kuku". ;-) Dobrze,że to się "tylko" tak skończyło. :tak:

Agutka dobrze ze trafilas na G:))

ciekawe czy jeszcze jacys faceci sa tacy...

oliwke jutro ucaluje, i fakt dobrze ze tylko tak sie toskoncczylo. i nie ma zadnego sladu.

Dobry wieczor dziewczynki:-)
Widze ze zbyt wiele nie mam do nadrabiania:blink:Agutka super ze mini wakacje sie udaly:tak:a u nas dzisiaj pogoda nawet ladna byla,bylismy na spcerku i w kosciele,a moj brzdac chyba sie katarku nabawil:-(ale na szczescie narazie tak malutko,juz posmarowany mascia rozgrzewajacą spi:-)a ja ide sobie piwko z soczkiem wypic i jakis film obejrzec;-)dobrej nocy:blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry