reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Agutka to zawsze cos mądrego powie:-):tak:co byscie robily z taka kupa pieniedzy:confused:bo ja chyba bym biednym oddala no synka bym zabezpieczyla kupila chatke a reszta co?podzielila bym sie z wami;-)

Dobranoc Majuś. ;-)

Ja też uciekam,bo G. dotarł już do siebie do domku - ostatnimi czasy szef Go codziennie podwozi. :-D :-) Chyba Go lubi,skoro mu dał 200zł więcej,niż zarobił. :cool2: :cool2: :cool2: :-D :-p

Dobrej nocy! :-)

I My się witamy przy śniadanku. :-)

Okno w kuchni juz umyłam. :cool2: :sorry2:
A jak zjemy,to idę ogarnąć domek,bo dzisiaj ma przyjść kobietka z MOPSu. :-p

Miłego dzionka! :-)

reklama
Do góry