reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ooo,ale fajnie,że się coś tu zaczyna ruszać. :-p :-)
Tafojka,bąble śpią? ;-)

Ja właśnie "uciachałam" firanki i zasłonkę i teraz Mama będzie mi ją na maszynie obszywać. :-D Bo do takiego sprzętu,to ja mam 2 lewe ręce. :sorry2: :zawstydzona/y:

wiesz co Agutka ja na razie sprawdzam czy dadza radę w ten sposób. Wstają przed 8, idą na drzemkę ok 14, 14.30, śpią wtedy 1,5-2 h i idą spac przed 20.
Wiem jedno przez to moje doświadczenie, że oni jednak tego snu nadal potrzebują. Chciałam zamienić, żebyśmy w zimie mogli do południa wychodzić na spacery, bo popołudniu to już będzie zimno więc oni wtedy będą mogli sobie spokojnie spać. :-)

Zobaczymy co z tego wyjdzie.

reklama
Tafojka,super pomysł z tym przestawieniem spania. :tak: Hm... Ciekawe,czy Zuzia by na to "poszła". ;-) Tylko z Niej,to taki Śpioszek jest,że przed południem zaczyna ziewać i wołać,że chce spać,hehehe. ;-)
Tylko,jak Ona by mi padła o 14 spać,to wstałaby o 17... To już coś czuję,że o 22 szłaby dopiero do wyrka albo i później. :sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry