reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

moj właśnie poszedl na drzemkę ---troszkę sięjeszcze płaczem sprzeciwia ale malutko...

tafojka - dobra taka zmiana:tak:... moj chodzi spac przed 14 i jak se pośpi do 16 to jest dobrze---czasami nawet do 17 i pozniej nie ma problemu by szykować do spanka o 19:tak:

agutka - to po II sniadanku na spacerek, pozniej domek, obiadek i lulu i spkojnie dotrwa do 13-14:tak:

ja się właśnie dziwilam ze Wy starsze od matiego dzieci kładziecie tak szybko - bo juz nawet przed 11:confused: wiem ze jak tak go kladlam to spal ktrotko i duzo marudzil przed zasnieciem--- praca i to ze nie chce spać u opiekunki sprawily ze zycie napisalo inny rozklad dnia z ktortego jestem zadowolona

ide jakis obiadek robić
dzis rybka

reklama
Hana31 ta zmiana to poniekąd dzięki Tobie i Twojej radzie;-)

Agutka moi idą spać tak jak zwykle, nie ma żadnego problemu, no moze ciut dłużej sobie leżą w łóżku, ale w ogóle ich nie słychać, są grzeczni

Hana,My po śniadanku też chodzimy na spacerki - jeśli tylko pogoda jest możliwa,bo ostatnimi czasy to do południa zalega ogromna mgła przez którą nic nie widać. :dry:
A Zuzia chodzi spać między 11 a 12 i śpi po 3h zawsze. :tak: Więc takie popołudniowe spanie u Nas narazie w grę wejść nie może,bo nockę miałybyśmy z głowy,a poza tym Ona tyle nie wytrzyma. :sorry2: Kładę Ją wtedy,kiedy sama się o to upomina. :tak: Jak zacznie krócej sypiać w dzień,to wtedy zacznę Ją przestawiać. :tak: :-)

A Zuzia chodzi spać między 11 a 12 i śpi po 3h zawsze. :-)
eeeeeeeeeeee to jak u Ciebie nie ma problemów ze spaniem i zasypianiem to nie ma sensu nic zmieniać:tak:

moj ostatnio robi strajk na jedzenie:confused:--- nie wiem---pewnie przez przeziębienie ale nie mam juz siły go karmic bo to jest szarpanina:dry: wczoraj nie chcial obiadu i dopiero o 18 skusil sie na kromeczke z pasztecikiem... chlebek tak tak:tak:---zupka nie nie:no:

Hana,u Nas ze spaniem nie ma najmniejszych problemów odkąd Zuzia pojawiła się na świecie (tfu tfu!). :-D :tak: Teraz Jej sen na dobę wynosi 14-15h. :-D :tak:
A co do jedzonka,to u Nas ostatnio też były mega przeboje. :baffled: Zuzia przez 6 dni piłaby tylko mleko - nie chciała nic jeść. :baffled: Nie wiem,może się bała,że jak coś zje,to znowu będzie wymiotować? :confused: Całe szczęście wszystko już wróciło do normy. :tak: Matiemu też przejdzie. ;-)

Ja już uciekam. ;-) Kurde,nie mam pomysłu na popołudnie w domu. :baffled: Cały czas leje - nie lubię takiej pogody. :no: :wściekła/y:
G. od 6:30 w pracy jest,na 15:30 idzie do szkoły. :sorry2: Wieczorem mnie nie będzie,bo przychodzi do Nas spać. :-D

Miłego popołudnia wszystkim życzę i ... do jutra! ;-) :-) :-D :-p :zawstydzona/y: :cool2:

witam dziewczyny

widze ze mowa i spaniu, to u nas powoli mala zaczyna jakos wytrzymywac bez spania w dzien, ale po 18 juz lula słodko i spi spokojnie do 7.

ale ja zdecydowanie wole jak idzie spac po spacerku, przespi sie chocby godzine to pozneij i tak po wieczorynce idzie sie kapac i nyny.

a tak woogle to sporo miaal do nadrobienia, az milo:))

a MILIONERKA niestety nie jestem.... coz moze nastepnym razem:)

reklama
hey

do bólu w klacie doszedł mi ból głowizny :wściekła/y:
ten ból to taki uciskający , mam wrażenie że mnie coś ściska
i nie mogę sobie pozycji leżacej znaleźc :-(

Kacper chodzi spać po 12 i na szczeście nie ma jeszcze z tym problemów a niech sobie śpi nawet jeszcze z 2 lata :cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry