moj właśnie poszedl na drzemkę ---troszkę sięjeszcze płaczem sprzeciwia ale malutko...
tafojka - dobra taka zmiana
... moj chodzi spac przed 14 i jak se pośpi do 16 to jest dobrze---czasami nawet do 17 i pozniej nie ma problemu by szykować do spanka o 19
agutka - to po II sniadanku na spacerek, pozniej domek, obiadek i lulu i spkojnie dotrwa do 13-14
ja się właśnie dziwilam ze Wy starsze od matiego dzieci kładziecie tak szybko - bo juz nawet przed 11
wiem ze jak tak go kladlam to spal ktrotko i duzo marudzil przed zasnieciem--- praca i to ze nie chce spać u opiekunki sprawily ze zycie napisalo inny rozklad dnia z ktortego jestem zadowolona
ide jakis obiadek robić
dzis rybka
tafojka - dobra taka zmiana
... moj chodzi spac przed 14 i jak se pośpi do 16 to jest dobrze---czasami nawet do 17 i pozniej nie ma problemu by szykować do spanka o 19
agutka - to po II sniadanku na spacerek, pozniej domek, obiadek i lulu i spkojnie dotrwa do 13-14

ja się właśnie dziwilam ze Wy starsze od matiego dzieci kładziecie tak szybko - bo juz nawet przed 11
wiem ze jak tak go kladlam to spal ktrotko i duzo marudzil przed zasnieciem--- praca i to ze nie chce spać u opiekunki sprawily ze zycie napisalo inny rozklad dnia z ktortego jestem zadowolonaide jakis obiadek robić
dzis rybka

Kładę Ją wtedy,kiedy sama się o to upomina.