reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dziewczyny to ja wamwysle troche naszej pogody... u nas zero deszczu:))

my po spacerku, mloda dzis marudzi, tak ze normlanie mam dosc:(
teraz lezy.
a ja mam babeczkiw piekarniku i czekam an kolezanke, przychodzi z synkiem.
my sie napijemy kawki a dzieci miejsmy andzieje sie pobawia.

odezwe sie wieczorem:)

reklama
Cześć Oluś. :-)
Rano poszłam szybko po jakieś zakupy,bo miałam pusto w lodówce. :sorry2: :zawstydzona/y: Spotkałam się chwilę z G.,bo miał przerwę między szkołą a pracą. :-)
Jak Zuzia wstała i zjadła obiadek,to się trochę pobawiłyśmy kulkami z papieru :-p,a później poszłyśmy na deszczowy spacerek. :-) Moje Dzieciątko wróciło mokre aż po same uda! :-D :-D :-D

Ojjj,żebyś wiedziała,Oleńko,jaką radość te chlapanie Zuzi sprawiało! :szok: :-D Polecam! :-p :-D Szczególnie w takie dni,kiedy to właśnie wyciągnęłaś z pralki świeżo wyprane ciuszki - tak,jak ja dzisiaj rano. :sorry2: :baffled: :-D :-p :-D

reklama
my dzisiaj w ramach cwiczen puszczalysmy banki mydlane.

a na chlapanie w deszczu jest czas, wole cieplutka pogode bez deszczu.

Agutka powiedz mi Zuzia duzo mowi???

Do góry