reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Hej babki:-)ale dzien :baffled:moj to wogule najlepiej by niespal:no:ja niewiem co z nim jest,o 10 idzie spac na godzinke,dwie,ale popoludniu to musze go na sile usypiac i jak juz zasnie to na pol godziny:dry:do dzisiaj wieczorami o 20;30 juz spal a dzisiaj dopiero 22;15:szok:normalnie wymiekam:-(ile powinny spac takie dzieci???:confused:

Niunia moj Karol jak mial 5 mies to w dzien spal do 4 godzin,a wieczorem kladlam go spac 20-21 i spal mi do 7 rano.Ale czasami tez mial kaprysy i nie chcial spac(zrszta ma tak do dzis:-D:-)).Moze i Kacperkowi to przejdzie i zacznie dluzej spac.

Majus na temat kolek to lepiej nie rozmawiajmy bo rozstroju nerwowego zaraz dostaje:dry:dobrze ze tu infacol od razu zadzialal,ale ja go dopiero odkrylam po dwuch miesiacach kolek:sorry2:ale juz wiece niechce kolek:no:wole zeby sie budzil 20 razy w nocy;-)

Cześc sobotowo po miluuuuusim wieczorku. :-p ;-) :cool2:

My już od 6 na nogach. :sorry2: A to dlatego,że G. szedł dziś do szkoły na 8. :sorry2: Po szkole idzie do pracy,więc zobaczymy się prawdopodobnie dopiero jutro. :-(
Ale za to całą niedzielę ma wolną,więc zapowiada się milusi Rodzinny dzionek! :-D :-D :-D

Poza tym u Nas znowu leje. :wściekła/y: Wczoraj moi Dziadkowie zabrali Zuzię w płaszczyku przeciwdeszczowym i w kaloszkach na krótki spacerek - ale była zadowolona,że w końcu pozwolono Jej tuptać po kałużach! :-D :-D :tak: :-p

Dobra,zmykamy na jakieś śniadanko. ;-)

Smacznych porannych kawek życzymy! :-)

Witam!

Ja lepiej nic nie mówię. Wczoraj jechaliśmy do Wadowic i cholerka zepsuł się nam na drodze samochód:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Myślałam, że mnie szlag trafi, dobrze, że brat Tomka po nas przyjechał, bo chyba bym zbizkowała:wściekła/y:

witam
Tafojka wspolczuje takiego wypadu, ale dobrze ze pomoc dotarla.

Agutka u nas nei pada, nawet jest sloneczko wiec ci go troche posylam:))

a my konczymy wlasnei sprztanie i uciekamy na sapcerek.

milego dnia dziewczyny:))

reklama
Do góry