reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
J@gódko,a Tobie z tym piwkiem,to nie za dobrze? :-p :laugh2:
Wiecie co,jak mnie któraś z Was odwiedzi,to się zawezmę i zrobię te placki. :-p Więc,kto i kiedy przyjeżdża,bo muszę wiedzieć na kiedy mam zrobić większy zapas pyrków? :-p :cool2: :-D

Ola,no na pewno wczoraj to musiał być szok... Nie wyobrażam sobie czegoś takiego... :no: :zawstydzona/y: Najważniejsze,że to wszystko w miarę dobrze się skończyło. :tak: A w szpitalu coś mówili,kiedy tata może liczyć na wyjście do domku?

agutka to ja cie odwiedze chetnie:)

Oleńko,to ja Cię najszczerzej i najserdeczniej zapraszam do Nas! :-) Na tyle na ile Wam się zachce. :-) Dziewczyny pochlupają się w basenie,pobawią w piaskownicy,pobujają na huśtawkach,a my poplotkujemy,że hej! :-D :-) No,a później we 4 zaczniemy zajadać się plackami. :-p :-D
To kiedy przyjeżdżacie? :-D

Agutka nie kuś ;-)

a z piwkiem, opijam egzam i to, że oddałam dziś po raz kolejny pracę szefowi, teraz piłka na jego polu ;-)

a ja od 01.07 mam wakacje :rofl2:

reklama
agutka my też przyjedziemy... do zielonej mamy ok 130km,wiec wsiadamy w pociag i wpadniemy... he hehe. Zosia śpi,Michał przed chwilka ją uśpił,a ja bylam się w tym czasie wykąpać. ja siedze z czekoladkami które od niego dostałam-jakie pyszne... czestujcie sie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry