reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Hej Ola. ;-)

Zuzia jest mega zdziwiona,że farb Jej nie wystawiam tylko samą wodę,pędzel i kolorowankę,a kolor na niej i tak się pojawia. :szok: :sorry2: :-D ;-)
Zuzia miała 2 dni katarek,kilka razy kaszlnęła,ale już jest cacy. :-)
A powiedz mi,ile miała Oliwcia,jak jej przebijałaś uszka? Bo Zuzia miała coś koło 10 miesięcy. :tak: :-) A dzis moja Kuzynka mi powiedziała,że wczoraj przebili uszka Julce,która ma dopiero 3,5 miesiąca. :sorry2: ;-) I mnie trochę zaskoczyła. :-p

wiesz co Oliwka w lutym miala roczek a w okolicy maja przebite uszka.

a jak dla mnie to Julcia troche malutka jest, ale tak tez przebijaja.

co do farbek to Oliwi ostatnio mega przyjemnosc sprawila skarbonka do malowania i talerz:)
fajna zabawa z tym jest i przynajmniej na troche zajmuje dziecko.

kurde zamowilam na allegro foremki do ciastek, dzis mija 3 tyg a foremek nie ma.
ale jestem wkurzona, uznalam ze poczekam do piatku,a pozniej wystawiam negatywny komentarz.

Uuuuu. :baffled: A sprzedający nic się nie odzywa? :dry: Takie zwykłe foremki,czy coś specjalnego? ;-)
Ja właśnie widziałam te Twoje fotki na n-k,jak Oliwka maluje skarbonkę i się zastanawiałam,gdzie w ZG kupię taką. :-p

troche mnie nie bylo bo mama wpadla ze swiezym pieczywkiem i ciastem drozdzowym, takze zdaylysmy jeszcze wypic herbatke;-)

no to jestem w szoku co do tych kolorowanek bo na allegro jak wpisalam wodne kolorowanki to wyskoczyly jakies za min 35zł, ale to do wielorazowego uzytku to moze dlatego takie drogie.
w takim razie zajrze do ksiegarni i intermarche:-)

z tym przebijaniem uszek to sie nie wypowiadam bo my nie przebijalismy:-D;-)
i nie wiem co kiedy i jak ale wydaje mi sie ze 3 miesiace to malo, chyba tak z pol roku minimum:confused:

Olka wspolczuje, ja nie mialam na szczescie takiej sytuacji na allegr, a wplacilas pieniadze??

Agutka kupilam foremki do ciastek w ksztalcie misia i rogalika, Oli lubi mi pomagac przy wypiekach, wiec miala byc radoche:)
a ostatniego meial od sprzedajacego dostalam w piatek.

a co do skarbonki to napewno dostaniesz na allegro
http://http://www.allegro.pl/item544003945_aldo_skarbonka_ceramiczna_do_pomalowania_farby.html

ale ja kupilam dokladnie taka sama w sklepie wszystko po 5 zl, wiec radze sie tam rozejrzec:)

na allegro przeginaja z ta cena.

aha, w SMYKU tez takie widzialam

Ola,ja właśnie oglądałam na allegro takie skarbonki i też doszłam do wniosku,że najpierw się u Nas po sklepach rozejrzę. :tak: ;-) Bo allegro to lubi częęęęęsto przesadzać z cenami. :dry:

Cześć
STALówko. :cool2: :-p :-p :-p :-D :-D ;-)

troche mnie nie bylo bo mama wpadla ze swiezym pieczywkiem i ciastem drozdzowym, takze zdaylysmy jeszcze wypic herbatke;-)

no to jestem w szoku co do tych kolorowanek bo na allegro jak wpisalam wodne kolorowanki to wyskoczyly jakies za min 35zł, ale to do wielorazowego uzytku to moze dlatego takie drogie.
w takim razie zajrze do ksiegarni i intermarche:-)

z tym przebijaniem uszek to sie nie wypowiadam bo my nie przebijalismy:-D;-)
i nie wiem co kiedy i jak ale wydaje mi sie ze 3 miesiace to malo, chyba tak z pol roku minimum:confused:

Olka wspolczuje, ja nie mialam na szczescie takiej sytuacji na allegr, a wplacilas pieniadze??
no wlasnie wplacalam tego samego dnia.
i odp ze kasa doszla dostalam.
pozniej nawet dostalam info o wysylce towaru, tylko nie dotarl...

a na allegro znajdziesz tez kolorowanki wodne za jakies 7 zl, mi an poczatku tez tylko te drogie wyskoczyly.

ja zawsze na poczatku wole sie wsklepie rozjerzec, bo tak jak np ze skarbonka to w ich cenie na allegro mozna kupic kilka w sklepie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry